Home »
Fotograf Jørn Beheim

Fotograf Jørn Beheim er en profesjonell fotograf med base på østlandet.

Jeg har fotostudio og kan dermed ta både studiobilder og bilder ute på lokasjon. Hva du fortrekker bestemmer du helt selv. Forskjellen på studio og og fotografering på lokasjon er hvordan type utseende bildene vil ha.

Prismessig er den store forskjellen at studiofotografering har en lav pris for selve fotoshooten, hvor du bestiller bilder i etterkant (ingen kjøpeplikt på bilder). Ved fotografering på lokasjon er bildene + fotoshoot inkludert i en ferdig pakke slik at bildene følger med i prisen. Hva som lønner seg er avhengig av antall bilder du har behov for. Generelt kan det sies at det ved ett mindre antall bilder vil lønne seg med studiofotografering, og motsatt sitter du igjen med flere bilder etter utendørs / lokasjons-fotografering mot noe høyere pris.

En av Norges mest aktive bryllupsfotografer

Jeg blir stort sett booket hver eneste lørdag på større pakker for bryllupfotografering. Dette gjør meg til en av Norges mest aktive og erfarne bryllupsfotografer. Denne erfaringen vil gi deg gjennomført god kvalitet på dine bilder fra den store dagen. Prismessig er jeg ikke den rimeligste bryllupsfotografen i Norge, men du får det du betaler for. Prislisten er satt for å fylle kalenderen hver eneste lørdag, du får derfor høy kvalitet til konkurransedyktig pris.

Bryllupsfotografering kan bookes i hele Norge. Studiofotografering kan bookes på østlandet, studioet ligger i nærhet av motorvei rett utenfor Drammen. Enkel tilkjøring fra Oslo - Drammen - Tønsberg - Kongsberg.

Her finner du gallerier sortert i forskjellige typer fotografering.

Sjekk tilgjengelighet herFotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn.beheim@gmail.com, Copyright @ 2019