Bryllup på kveldstid utenfor Radisson Blu i Oslo
Home »
Bryllup

Bryllup på kveldstid i Oslo

Etter en flott seremoni og fest har paret kommet tilbake til hotellet for etterfest og de siste bildene sammen med fotografen. Dette ble en utrolig flott dag med bryllupsbilder i botanisk hage og påfølgende fest med stort selskap i Oslo.

Når klokken passerer midnatt kommer paret tilbake til hotellet hvor nærmeste venner av paret allerede venter på suiten. Nå er det kun noen få bilder i hotellbaren, og nachspiel som gjenstår av den store dagen.

Veteranbil med sjåfør

Her er paret avbildet utenfor Radisson Blu i Oslo ved siden av den flotte veteranbilen som fraktet paret på bryllupsdagen.

Mange velger med god grunn å bruke noen penger på standsmessig frakt i bryllupet. Bryllupsdagen er en av de virkelig store dagene i løpet av ett liv, er det en dag du bør vurdere noe ekstra er det antagelig denne dagen.

Utleier av bilen(e) kommer med stilig tidsriktig påkledning som matcher bil og tid. I tillegg er servicenivået veldig høyt. Dette har jeg merket meg ved flere anledninger som fotograf, og liker det jeg ser. Det er alltid like profesjonelt, veldig bra!

Link til side for leie av denne sjåførens veteranbiler: https://www.norgesklenodier.no

Fotograf til bryllup

Jeg legger alltid sjelen min i oppdrag med fotografering. Men er det en dag jeg virkelig liker å jobbe med så er det bryllupsdagen. Dette er en viktig dag som blir husket ett helt liv. Og det er kanskje den dagen som blir mest planlagt og snakket om i løpet av ett liv. Å jobbe med at disse minnene blir bevart på en ordentlig måte er utrolig gøy, rett og slett.


Location: Holbergs gate 30, Oslo.

Keywords: Norgesklenodier.


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024