Bryllupsfotograf Holmenkollen, Lysebu
Home »
Bryllup

Bryllupsfotograf Holmenkollen, Lysebu

Dette var ett fantastisk flott bryllup jeg ikke kommer til å glemme med det første. I tiden før bryllupet hadde det knapt vært snø. Brudeparet var ganske bekymret for dette siden de hadde lyst på det flotte hvite vinterbryllupet.

Snøen kom akkurat i tide

Kun to dager før bryllupet begynte det å snø. Heldigvis ligger Holmenkollen høyt og det la seg mer enn nok snø for å få den gode vinterfølelsen. I dagene før bryllupet reise jeg rundt på Frognerseteren for å kikke etter gode alternativer for bildene.

Når jeg var innom Lysebu og så det gamle stabburet i snøen så var det ikke noe å lure på. Paret hadde booket festlokalet på Sporten som også ligger i Holmenkollen. Jeg følte derfor det var greit å spørre om å få ta bildene utenfor på Lysebu. Dette stilte de seg sporty bak på Lysebu, takk så mye til dere. Og de likte tydeligvis bildene også for de spurte etterpå om de kunne få lov til å poste på sin egen Instagram-profil. Dette var selvfølgelig i orden for meg.

For en dag og kveld

Dette ble en skikkelig drømmedag. Bryllupsparet fikk akkurat det de hadde drømt om og jeg ble veldig fornøyd med bildene som ble tatt i løpet av dagen.

Ønsker du å se mer?

Jeg lagde en video fra bildene, denne kan du se her: https://jornbeheim.no/video/bryllupsvideo-holmenkollen

Ønsker du å se flere bilder finner du dette i bloggen: https://jornbeheim.blog/bryllupsfotografering-holmenkollen/

Takk for ett utrolig flott bryllup med dere, denne dagen kommer jeg til å huske lenge.

Location: Lysebu, Holmenkollen, Norge.

Keywords: Holmenkollen (19), Lysebu (3), Oslo (50).


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024