Bryllupsfotograf på Søstrene Storaas
Home »
Bryllup

Bryllupsfotograf på Søstrene Storaas

Hvem sier at fotografering ikke kan være kunst? Dette flotte bildet ble tatt i den gamle låven på Søstrene Storaas Hotell i Kongsberg.

Litt ut i middagen la jeg merke til de stilige vinduene og hvordan lyset kom igjennom vinduene. Jeg tok raskt noen testbilder mens resten av selskapet var opptatt med småprat og koste seg. I det jeg fant innstillingene jeg ønsket i kameraet gikk jeg bort til bryllupsparet og spurte om jeg kunne låne de i to minutter. Dette sa de selvfølgelig ja til, jeg plasserte de i hvert sitt vindu uten at det virket helt som de skjønte akkurat hva jeg så der. Etter å ha styrt de litt frem og tilbake med eneste instruksjon om at de skulle se på hverandre gikk jeg bort til de og viste de resultatet.

Kreativ jobb

Bilder som disse er grunnen til at jeg elsker å være bryllupsfotograf. Det handler om å se ting ikke alle får med seg, å også tørre prøve noe som det ikke er garantert vil fungere. Gjestene som alle var i lokalet når bildet ble tatt ble faktisk ganske overrasket over det jeg gjorde, de som satt rett bak meg og så bryllupsparet i vinduene forsto raskt hva ideen var. Resten lurte sikkert på hvorfor fotografen styre paret frem og tilbake i flere sekunder.

Men alle som ser bildet ferdig ser hvor flott det er!


Location: Jondalsveien 1530, 3614 Kongsberg.

Keywords: bryllup (94), kongsberg (11), Søstrene Storaas, wedding (92).


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024