Bryllupsfotografering på Scandic Holmenkollen Park
Home »
Bryllup

Bryllupsfotografering på Scandic Holmenkollen Park

Dette er ett kjempeflott hotell med mye historie i veggene. I mange av bryllupene jeg har fotografert i har dette hotell blitt brukt både til overnatting for brud og brudgom, og brudens forberedelser. Gifter man seg Holmenkollen er det flott å kunne oppholde seg der hele dagen uten å være avhengig av å reise ned til byen igjen.

Den eldste delen av Scandic Holmenkollen har skikkelig historisk sus over seg, ett utrolig flott sted å gjøre fotografering innendørs. Den gamle trappa og gangene er også ett flott sted hvis været ikke samarbeider under fotoseansen.

Utsikt

Selv om hotellet har flotte muligheter for bilder innendørs finnes det også gode muligheter rett utenfor hovedinngangen. Her finner du en av Oslos beste utsikter utover byen.

Ønsker du å se flere bilder tatt i og ved hotellet og andre steder i Holmenkollen finner du ett slideshow med musikk her: https://jornbeheim.no/video/bryllupsvideo-holmenkollen


Location: Scandic Holmenkollen Park, Oslo.

Keywords: Holmenkollen (19).


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024