Dyktig bryllupsfotograf i Norge
Home »
Bryllup

Dyktig bryllupsfotograf i Norge

Stor erfaring er viktig når det kommer til bryllupsfotografering. En bryllupsdag går utrolig fort med hendelser på løpende bånd utover hele dagen. Det siste du ønsker er en fotograf som knoter med utstyret sitt, og ikke har alt klart til neste viktige øyeblikk.

For å vite hvordan en bryllupsdag flyter hjelper det godt å ha gjort det mange ganger tidligere. Med over 25 bryllup hvert eneste år, hvor de fleste er heldags fotograferinger er jeg en av Norges mest aktive, og erfarne bryllupsfotografer. Denne erfaringen deler jeg gjerne med dere og kan også gi dere tips som går utenfor det som gjelder selve bildene.

Hvor skal man ta bildene?

Erfaringen med mange tidligere bryllup gjør at jeg også har god kunnskap om hvor man skal reise for å finne den rette looken på bildene slik dere ønsker. Hvis det mot formodning skulle være ett sted jeg ikke har fotografert tidligere kommer jeg til å bruke tid før den store dagen for å sette meg inn i dette.

Kontinuitet

Hvor viktig er det ikke at en fotograf har en stil du kan gjenkjenne? Jeg sier ikke at alle bildene mine ser like ut. Men det er en rød linje på hvordan bildene blir tatt. Du kan gjenkjenne en look og stil, og det er dette du betaler for når du booker en dyktig fotograf. Du vet med andre ord hva du får og du kan la fotografen gjøre jobben sin med trygghet.


Location: Norge.

Keywords: bryllup (94), Modum (3), wedding (92).


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024