Fotograf i til bryllup i Oslo. Erfaren bryllupsfotograf
Home »
Bryllup

Fotograf til bryllup i Oslo

Jeg jobber fulltid som profesjonell bryllups, -og studiofotograf. En veldig stor andel av bryllupene mine blir fotografert på østlandet og i Oslo.

Fordelen med å velge en erfaren fotograf er at du også får nyte godt av fotografens tidligere opplevelser og erfaring. Hvert eneste år fotograferer jeg i over 25 bryllup, og storparten av dette er heldags fotografering. Vet du ikke hvor du skal ta de viktige bryllupsbildene så har jeg alltid noen gode forslag til deg.

Ønsker du rådgiving på ting som ikke direkte går på selve fotograferingen så kan jeg også hjelpe dere med dette. Dette er helt kostnadsfritt og er noe du får med når du booker meg som fotograf. Lang erfaring gjør meg i stand til å gi dere hint i riktig retning for bryllupsdagen deres.

Bryllup er en av de store dagene i livet

Jeg bruker mye tid på å planlegge dagen deres. Hvis vær eller annet ikke samarbeider har jeg alltid en plan B som gjør at dere kan slappe av rundt alt som har med bildene å gjøre.

Oslo er også en by jeg kjenner godt, noe som gjør det enkelt å finne gode steder for bilder. Det er ett flott by med mange gode muligheter for å ta med ett livlig bymiljø i bildene, men Oslo har også en fordel mange andre storbyer ikke har. Nemlig nærhet til natur og muligheter for de klassiske grønne utendørs bakgrunnene.

Flotte parker midt i byen

Ønsker man ikke å kjøre bil eller reise ut av byen i det hele tatt for å få fine utendørs bilder finnes det mange store fine parker midt i sentrum som gjør dette mulig. Se bare på bildet over, midt i Oslo sentrum og utrolig flott.

Ønsker du mer informasjon er det bare å ta kontakt med meg. Hjelper dere med alle spørsmål dere måtte ha.

Location: Oslo.

Keywords: Høstbryllup (10).


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn.beheim@gmail.com, Copyright @ 2020