Hvor vakkert kan det bli? Holmenkollen Kapell
Home »
Bryllup

Vakkert øyeblikk i Holmenkollen kapell

Ett magisk øyeblikk i Holmenkollen kapell.

Dette ble ett eventyr av ett bryllup. Bryllupet var lagt til midten av januar og det var bitende kaldt med mye vind under fotograferingen. Men for ett utrolig fint bryllup det ble.

Forberedelsene var lagt til Holmenkollen Scandic hotell, her hadde også paret first look før vielsen. Dette kan være en god løsning når mørket kommer tidlig på dagen. Da får man gjerne gjort som her å fotografere bilder både før og etter vielsen av bryllupsparet. Bildene før vielsen ble tatt ved utkikkspunktet ved Scandic (first look) og det ble tatt bilder ved Holmenkollen Kapell og Tryvann.

Turen gikk så ned til Holmenkollen kapell igjen for vielsen. Etter denne reiste vi opp til flotte Lysebu og fotograferte noen bilder til i solnedgang ved ett gammelt stabbur der. Takk til staben på Lysebu som lot oss fotografere der selv om vi ikke var gjester hos de. For noen flotte bilder det ble i vakkert lys. Etter dette ble det fort mørkt og vi reise til mottagelsen på Sporten innerst på Frognerseteren.

Ønsker du å se mer?

Jeg lagde en video fra bildene, denne kan du se her: https://jornbeheim.no/video/bryllupsvideo-holmenkollen

Ønsker du å se flere bilder finner du dette i bloggen: https://jornbeheim.blog/bryllupsfotografering-holmenkollen/

Takk for ett utrolig flott bryllup med dere, denne dagen kommer jeg til å huske lenge.

Location: Holmenkollen Kapell, Oslo.

Keywords: Holmenkollen (19), Oslo (50).


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024