Oslo bryllupsfotograf
Home »
Bryllup

Oslo bryllupsfotograf

Dette bryllupet ble holdt i November med veldig kort periode med lys på dagen. På en bryllupsdag er det mange hendelser som skal passe sammen tidsmessig. Og i dette bryllupet valgte vi å ta bryllupsbildene før seremonien for at vi skulle ha noe lys i det hele tatt.

Selv om lyset nesten var slutt for dagen fikk vi mange gode bilder fra fotoshooten. Det hjelper godt å ha det riktige kamerautstyret som takler lavere lysnivåer. I tillegg brukte jeg også ekstra belysning av paret med en softboks rett utenfor bildet. Dette fungerte veldig godt!

Oslo har mange muligheter

Jeg er veldig glad i å fotografere i Oslo. Selv om det er en stor by med mange muligheter for bilder i ett livlig bymiljø er det heller aldri langt til natur og en helt annen look på bildene. Bildet over er tatt i Botanisk hage, som i praksis ligger midt i byen. Utover dagen og kvelden tok vi også bilder fra fest og middag i tillegg til en fotoshoot tilbake på hotellet etter midnatt. Se det samme paret i bildet her i bymiljøet i den fine Oslonatten: https://jornbeheim.no/gallerier/bryllup/bryllup-på-kveldstid-utenfor-radisson-blu-oslo

Utrolig flott med en by med slik variasjon. Oslo er en fantastisk by å gifte seg i!

Erfaren fotograf

I tillegg til godt kamerautstyr er det viktig å ha kunnskap om posering og annet som er med på å utgjøre en forskjell på sluttresultatet. Hvert eneste år gjør jeg over 25 bryllup i tillegg til mye studiofotografering. Hvis du velger å booke meg til ditt bryllup deler jeg gjerne min erfaring med dere, og det trenger ikke kun være ting rundt selve fotograferingen. Etter ett stort antall med bryllup profesjonelt har jeg også sett hva som fungerer godt også med andre deler av bryllupet.

Mer informasjon

Ønsker du mer informasjon om hva jeg kan gjøre for dere er det bare å ta kontakt med meg så hjelper jeg dere med alt dere ønsker.


Location: Oslo.

Keywords: Høstbryllup (6).


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024