Fotograf til bilder forlovelse. Fotografering av par
Forlovelse fotografering med hund i Drammen
FORLOVELSEBILDER I DRAMMEN TAR DU HOS JORNBEHEIM.NO
Please say yes - bryllupsfotograf jørn beheim
Fotograf forlovelse, flotte bilder fra Drammen
Fotografering på Austad gård i Drammen
Kjæreste bilder i Drammen, Gulskogen gård
FORLOVELSE I DRAMMEN - BRYLLUPSFOTOGRAF JØRN BEHEIM
Engagement photographer in Drammen
Home »
Forlovelse & Par

Forlovelse og par-fotografering

Det er enkelt å booke fotografering av flotte portrettbilder i forbindelse forlovelse, eller vanlig kjærestefotografering. Trenger dere bilder til innbydelse i bryllupet deres, eller ønsker dere å ha noen fine bilder av dere som kjærester? Dette er måten å få bildene tatt profesjonelt på.

Dere har mulighet for å få tatt bildene på to forskjellige måter. Det ene er i studioet for stilige tradisjonelle portrettbilder. Ved studiofotografering betaler dere en fast lav pris for selve fotoshooten i studioet, i etterkant kan dere bestille bilder i visningstimen. Les mer under "fotografering i studio" for mer informasjon.

Den andre måten er å ta bildene utendørs. I det siste tilfellet booker dere en pakke med bilder inkludert i prisen. Priser for dette finner dere under "fotografering på lokasjon".

Fotografering i studio

Fotografering i studioet er ofte den rimeligste løsningen hvis dere ikke trenger ett stort antall bilder. Siden bildene bestilles på visningstimen i etterkant, er det kun fotoshooten i studioet som er fast. Fotoshooten i studioet er priset lavt, og det er heller ingen kjøpeplikt på bilder i etterkant.

Her finner du informasjon om studiofotografering

Fotografering på lokasjon

Ønsker dere bilder tatt utendørs er bildefilene inkludert i pakkeprisen. Den faste prisen er litt høyere men dere ender også opp med flere bilder totalt. Grunnen til at bildene er inkludert i fotoshooten er den økte tidsbruken for fotografen med reisevei ut av studioet. Utendørs bilder gir også økt variasjon på farger og bakgrunner, det er derfor mer fornuftig å tilby flere bilder inkludert.

Her finner dere informasjon om fotografering på lokasjonFotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn.beheim@gmail.com, Copyright @ 2020