Konfirmasjon og fotografering i Drammen
Home »
Portrett

Konfirmasjon og fotografering i Drammen

Her er en flott konfirmant fotografert rett etter seremoni på Union scene i Drammen. Mange har selvfølgelig brukt de stilige kulene som er plassert ved Drammenselva for å få stilige refleksjoner.

Valg av forskjellig fotografering i konfirmasjon

Jeg tilbyr både studiofotografering av konfirmanter, men også fotografering utendørs på lokasjon. Rimeligst pris vil det være å komme til meg og ta studiobilder. Fotografering på lokasjon er også ett godt alternativ, ved lokasjonsfotografering vil bildene være inkludert i en ferdig pakkepris. De forskjellige pakkene kan være helt enkle lokalt rundt Drammen, men ønsker dere utvidet dekning fra selskap i tillegg til portrettbilder er dette fint mulig.

Studio

Ved studiofotografering betaler du en fast pris for selve fotoshooten. Bildene bestiller du eventuelt i etterkant men det er ingen kjøpeplikt.

Priser - Studiofotografering - Konfirmasjon

Fotografering på lokasjon

Ved fotografering på lokasjon har jeg to grunnpakker. Den ene dekker 3 timer fotografering og reisevei innenfor Drammen - Oslo - Kongsberg - Tønsberg. Den siste pakken er typisk 1 til 1,5 time fotografering men reisevei kun inkludert i nærområdene rundt min base i Drammen.

Ved fotografering på lokasjon vil bildene være inkludert i prisen på pakken. Det går med ekstra tid og utgifter når jeg må komme dit dere er derfor er både fotoshoot og bilder inkludert i en ferdig pakke.

Priser - Fotografering på lokasjon

Hva hvis dere har andre behov enn de ferdig oppsatte pakkene?

Da tar dere en telefon, eller sender meg en mail så finner vi sikkert en løsning som fungerer for dere.

Location: Union, Drammen.

Keywords: Drammen (38), Konfirmasjon (8).


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024