Portrettstudio i Drammen
Home »
Portrett

Portrettstudio i Drammen

Erfaren fotograf med stor erfaring fra bryllup og studiofotografering. Her får du hjelp med posering og direksjoner på hvordan du bør fremstå for å få mest ut av bildene.

Det settes av veldig god tid til skifte av bakgrunner, belysning og farger for større variasjon i bildene. Du får også tid til flere skift under fotograferingen.

Bilder utendørs i stedet for studio?

Det kan også være ett alternativ å gjøre bildene utendørs på lokasjon hvis du har mer behov for en annerledes look på bildene. Den store forskjellen på pris er at studiofotografering har en lav pris for fotoshoot og du bestiller bildene i etterkant av shooten. Med fotografering på lokasjon får du en fast pris for både fotoshoot, reisevei og bilder inkludert. Hva som lønner seg spørs hvor mange bilder du ønsker å sitte igjen med. Generelt blir det rimeligere med studio hvis du kun har behov for noen få bilder, motsatt får du med mye flere bilder med fotografering på lokasjon.

Beliggenhet i nærhet av motorvei

Studioet har beliggenhet rett i utkanten av Drammen med kort avstand til motorvei som gjøre det enkelt å komme hit fra Kongsberg, Oslo og Tønsberg. Parkering rett utenfor døren gjør ting enkelt.


Location: Drammen, Norge.

Keywords: portrett (12), Studio (4).


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024