Studiofotograf i Drammen
Home »
Portrett

Studiofotograf i Drammen

Fotografering i studio er enkelt å booke hos meg. Som en av norges mest aktive bryllupsfotografer har jeg god erfaring med å få det beste ut av mine kunder. Denne erfaringen har jeg tatt med meg inn i studioet.

Ved slik fotografering er det viktig at kroppsspråket fungerer, det er ikke mye forstyrrende elementer i bakgrunnen slik at du som person er det fremtredende objektet. Her kommer god erfaring godt med og sammen finner vi det som er riktig for deg.

Studio eller utendørs?

Det er selvfølgelig ikke noe problem å booke fotografering utendørs. Dette har sine fine sider også, men en ting er sikkert med studiofotografering. Dette er at vær og annet ikke har noen påvirkning på resultatet, lyset i bildene blir laget i studioet og det spiller ingen rolle hva klokka er. Lyset er det samme uansett!

Hva slags studiofotografering?

Det du har behov for. Jeg tar imot voksne for portretter, konfirmanter, gravid, barn, familie og helt ned til nyfødt.

Hva er priser for studiofotografering?

Det spørs litt hva slags fotografering som skal gjøres. Ved studiofotografering betaler du en lav pris for selve fotoshooten og bildene er valgfrie å kjøpe i etterkant. Dette vil si at du kan booke fotografering og ta bildene for en lav sum, visningstime for kjøp av bilder følger med i prisen for fotoshoot. Det er ingen kjøpeplikt på bilder, dette gir deg full oversikt over økonomi.

Her finner du de priser for de forskjellige typene studiofotografering: Priser - StudiofotograferingLocation: Drammen.

Keywords: Drammen (38), portrett (12), Studio (4).


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024