Home »
Studio

Studio

Studiobilder av baby, her er bildet tatt med kurv

Informasjon studiofotografering

Fotografering i studio er ikke væravhengig. Det spiller heller ingen rolle om det er tidlig morgen eller sen kveld, bildene blir de samme uansett da alt lys er laget av blitsene i studioet. Det eneste variable er dere som skal fotograferes. Derfor smart å velge tidspunkt som passer best for dere.

Booking for studiofotografering har nå fått online kalender og mulighet for å bestille direkte i kalenderen.

Priser, kalender og online booking

Mer informasjon om de forskjellige fotograferingene i studio


Fotograf med hund i studio, DrammenHvor mange personer dekker en standard fotoshoot?

Studiofotografering er inndelt i fire grunnpakker + nyfødt. Det vil lønne seg å velge den pakken som ligger nærmest i tid avsatt til fotografering og antall bilder man ønsker.

Ved fotografering av familie er mor, far og egne barn inkludert. Er det en liten familie går det som regel greit å ha med en ekstra. Ved fotografering av flere generasjoner er det riktige valget den største pakken. Du finner mer informasjon i oversikten over pakkene du finner her.

Det kan bestilles ekstra bilder i etterkant men det er viktig å ha nok tid til fotograferingen

Portrettbilder i studio

Les mer om alle typer fotografering her

Selv om du kommer alene kan det riktige valget være en større pakke med god tid til kreativitet og flere inkluderte bilder.


Hvordan bestille fotografering i studio?

Den enkleste måten er å bruke kalenderen som ligger tilgjengelig på hjemmesiden og gjøre bookingen direkte på nett. Da får du reservert din fotografering automatisk.

Ønsker du bestille med tilsendt faktura på e-post går det også helt fint. Du finner link til dette på den samme siden med priser og kalender.

Kalender, priser og booking


Priser, kalender og online booking finner du på her. Har du andre spørsmål bruker du kontaktskjemaet, du får raskt svar.


Fotografering på lørdager

Vanligvis trenger jeg helgene tilgjengelig for bryllup, konfirmasjoner og andre oppdrag på lokasjon som ikke kan gjøres ukedager. Det er derfor begrenset med tilgjengelige bookinger i helger.

Det settes sporadisk av lørdager tilgjengelig i kalenderen for å gjøre det enklere for travle familier. Målet er å alltid ha en lørdag åpen for booking frem i tid. Det vil gå 6-8 uker mellom disse åpne lørdagene så bruk sjansen hvis helg er eneste mulighet for dere.

Neste mulige lørdagsbooking vil annonsert her i boksen under for enklere finne den i kalenderen. Booking av disse lørdagene gjøres i den vanlige booking-kalenderen.

Prisen er den samme som vanlige ukedager.

Neste SUPERLØRDAG: 6. April 2024Flotte nyfødt-bilder i studio. Fotostudio i drammen

Mer informasjon og priserHar du spørsmål?

Priser, tilgjengelighet og online booking finner du her: Booking, priser og tilgjengelighet.

Har du andre spørsmål får du raskt svar ved å fylle ut skjemaet under.* Betaling for fotopakken blir fakturert ved bestilling av time. Bestilling av ekstra bilder utover inkludert innhold gjøres i visningsalbumet i etterkant.

* Som fotograf er bildene jeg tar min beste markedsføring. Bilder kan sporadisk bli brukt på fotografens hjemmesider og markedsføring om ikke annet er avtalt.


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024