Home »
Studio

Studio

Studiobilder av baby, her er bildet tatt med kurv

Informasjon studiofotografering

Fotografering i studio er ikke væravhengig. Det spiller heller ingen rolle om det er tidlig morgen eller sen kveld, bildene blir de samme uansett da alt lys er laget av blitsene i studioet. Det eneste variable er dere som skal fotograferes. Derfor smart å velge tidspunkt som passer best for dere.

Booking for studiofotografering har nå fått online kalender og mulighet for å bestille direkte i kalenderen.

Priser, kalender og online booking

Mer informasjon om de forskjellige fotograferingene i studio


Fotograf med hund i studio, DrammenHvor mange personer dekker en standard fotoshoot?

Studiofotografering er inndelt i fire grunnpakker + nyfødt. Det vil lønne seg å velge den pakken som ligger nærmest i tid avsatt til fotografering og antall bilder man ønsker.

Ved fotografering av familie er mor, far og egne barn inkludert. Er det en liten familie går det som regel greit å ha med en ekstra. Ved fotografering av flere generasjoner er det riktige valget den største pakken. Du finner mer informasjon i oversikten over pakkene du finner her.

Det kan bestilles ekstra bilder i etterkant men det er viktig å ha nok tid til fotograferingen

Portrettbilder i studio

Les mer om alle typer fotografering her

Selv om du kommer alene kan det riktige valget være en større pakke med god tid til kreativitet og flere inkluderte bilder.


Hvordan bestille fotografering i studio?

Den enkleste måten er å bruke kalenderen som ligger tilgjengelig på hjemmesiden og gjøre bookingen direkte på nett. Da får du reservert din fotografering automatisk.

Kalender, priser og booking

Priser og ledige tider i kalenderen finner du på linken over. Bookingen gjøres enkelt på nett.Flotte nyfødt-bilder i studio. Fotostudio i drammen

Mer informasjon og priser


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024