Home »
Studio

Studio

Studiobilder av baby, her er bildet tatt med kurv

Her finner du informasjon om de forskjellige typene studiofotografering

Studiofotografering

Fra kr: 990,- inkl. mva

Prisen dekker fotograferingen i studio + visningsalbum på hjemmesiden til utvelgelse av bilder du ønsker å kjøpe


Kjøp av bilder kommer med andre ord i tillegg på all studiofotografering. Det er uansett ingen kjøpeplikt. Det er det satt av god tid til fotograferingen og klesskift. Priser for kjøp av bilder finner du her: Priser for bilder

Hvorfor studiofotografering?

Fotografering i studio er ikke væravhengig. Det spiller heller ingen rolle om det er tidlig morgen eller sen kveld, bildene blir de samme uansett da alt lys er laget av blitsene i studioet. Det eneste variable er deg/dere som skal fotograferes, og derfor smart å velge tidspunkt som passer best for dere.

Studiofotografering kan bookes med oppstart fra klokken 08-1630 mandag til torsdag.

Mer informasjon og priser


Hvorfor må man betale for å kjøpe bilder etter fotografering?

Fotograf med hund i studio, Drammen

Det hadde ikke vært mulig å leve av grunnprisen på fotograferingen alene hvis dette var eneste inntekt for en fotograf.

Arbeidet i etterkant tar lenger tid enn fotograferingen

Jeg tror mange hadde blitt overrasket over hvor mange timer det går med totalt for selv små oppdrag i studio. Fotografering, importering av bildene, lagring, sortering, visningsalbum, etterbehandling. Ett lite oppdrag på 40 minutter i studioet er 3-4 timer arbeid før ett eneste bilde er bestilt.

Ved kjøp av digitale filer er også retusjering inkludert i prisen. Bildene er ikke ferdige rett ut av kameraet, etterbehandling er viktig for sluttresultatet. Dette er faktisk viktigere på studiobilder enn annen fotografering da detaljer blir veldig synlig i høyoppløste kameraer typisk for studio.

Fordelen for deg er at du betaler en fast sum for fotograferingen. Det er ingen forpliktelse til å bestille bilder i etterkant. Du får også se bildene før du trenger å bestemme deg for kjøp


Mer informasjon og priser


Hvor mange personer dekker en standard fotoshoot?

Portrettbilder i studio

Du kan ta med deg den nærmeste familien din, eller du kan komme alene.

Du får god tid

Vi tar oss god tid til å ta bilder av forskjellige sammensetninger, skift av klær osv. Så lenge det er variasjon i bildene, og deg/dere eller barna ikke har gått lei, fortsetter jeg å ta bilder.

Fordelen med å komme alene er at jeg får langt bedre tid til deg. Har du ønsker om flotte portrettbilder, gravidbilder, nyfødt-bilder, babybilder, budoire-bilder, profesjonelle bilder til arbeidsliv eller lignende så er dette måten å gjøre det på. I stedet for et fast lysoppsett, eller en fast bakgrunn, så flytter jeg rundt på dette for å få mest mulig ut av ditt ansikt og kroppsform. Du trenger med andre ord ikke tenke at du kunne fått mer for pengene hvis det hadde vært flere personer. Kommer du alene får du all fokus, og antall bilder tatt totalt ender opp ganske likt. Dvs flere muligheter for å få tatt de virkelige gode bildene du ønsker og håper på!


Mer informasjon og priser


Bestille fotografering?

Flotte nyfødt-bilder i studio. Fotostudio i drammen


Mer informasjon og priserKontaktskjema

Kontaktskjemaet er den beste måten for henvendelser. Der svarer jeg så raskt jeg har ledig tid og tilgang til kalender.* Betaling for fotoshooten blir fakturert ved bestilling av time. Kjøp av bilder blir fakturert ved bestilling på nett etter fotoshoot (ingen kjøpeplikt).

* Som fotograf er bildene jeg tar min beste markedsføring, flotte bilder tatt på fotoshoot kan bli brukt på fotografens hjemmesider og markedsføring om ikke annet er avtalt.


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024