Fotograf Jørn Beheim
»
Bryllup

Bryllupsfotograf Jørn Beheim

Sandvika Bryllupsfotograf. Se bildene fra Kjørbo Gård


Bryllupsfotografering & priser

Her finner dere informasjon om bryllupsfotografering og innhold i fotopakker. Ønsker dere se større utvalg med bilder, se galleriet, blog eller video. Nederst på siden står priser oppført.

Se bryllupsfoto i galleriet: BRYLLUPSBILDER

Mitt mål som bryllupsfotograf er å levere bilder av høy kvalitet dere vil bli virkelig glad i. Dette er en dag man må prestere som fotograf, det er kun er en mulighet for å få det riktig. Dette gjør at jeg bruker mye tid på planlegging før hvert eneste bryllup.

Etter vi har avtalt steder for bryllupsbildene reiser jeg dit før bryllupet for å ha en grunnplan for bildene. Da kommer jeg forberedt den dagen det virkelig gjelder. Tilsier værforhold og stedet at vi får best resultat med ekstra lyssetting har jeg med utstyr for dette på bryllupsdagen. Erfaring fra studiofotografering gjør at jeg er komfortabel med fraktbare softbokser og det jeg eventuelt måtte trenge. I mange tilfeller er også naturlig lys det beste valget.


Gjennomført kvalitet

Fornebu bryllupsfotograf, de flotte bryllupsbildene

Bryllupsdagen byr på mange forskjellige følelser som gråt, latter og spontane reaksjoner.

Jeg kommer i bryllupet med flere kamerahus og objektiv som dekker forskjellige avstander slik at jeg kan bytte mellom de raskt. En ekstra fordel med dette er utstyrsikkerhet, bildene blir utover dagen fordelt på forskjellige kameraer. Hvert kamera har også to minnekort slik at alle bilder som tas lagres to ganger. Når det gjelder selve kamerautstyret så er dette i toppklasse.

Dette er en viktig dag, jeg tar derfor flere tusen bilder på en heldags. Dere får alle bildene som går igjennom sorteringen. I de siste heldags-bryllupene har jeg levert ut over 600 ferdig redigerte bilder i full oppløsning etter bryllupet. Felles for alle pakkene er at jeg tar flere bilder enn jeg strengt tatt trenger, jeg leter etter de beste. Ofte er det små detaljer som skiller ett virkelig godt bilde fra ett svakere. Kroppsholdning, blikk og utrykk vektlegges både under photoshoot og utvelgelse av bilder.


Alle bildefiler inkludert i høy oppløsning

Bryllupsfotograf i Sandvika og hele Norge.

På bryllupsfotografering følger bildefilene med i full oppløsning uten ekstra kostnad.

Hvis priser sammenlignes med andre fotografer, husk å sjekke at det er tilsvarende der. Kostnaden blir høyere, og det er vanskelig å vite hva regningen kommer på til slutt uten disse. En ekstra fordel med å få med alle bildene i full oppløsning, er å kunne gi bilder fra bryllupet til venner og slektninger som gave eller goodwill.

Felles for alle bildepakkene er at dere også får med ett brukervennlig online visningsalbum på hjemmesiden. Her har bildene nummer, og man kan enkelt sende ønsker for ett spesielt bilde. Visningsalbumet er også en veldig fin måte å dele bildene med venner og familie på. Det er mulig å laste ned bilder direkte fra albumet. Dette er en ekstra kundeservice mange kunder har satt stor pris på, og alt dette er inkludert i pakkene.


Hvorfor velge meg som fotograf til deres bryllup?

Bryllupsfotograf Gulskogen Gård og Drammen

Mine favorittbilder har en klassisk, romantisk, tidløs stil. Før og under bryllupsdagen leter jeg etter bildene med "wow"-faktor. Jeg ser etter bildet som skal henge på veggen i stort format.

I hvert eneste bryllup er mitt ønske å ta så gode bilder at de består tidens tann. Jeg er en engasjert fotograf som går langt for å levere bilder som vil bli verdsatt inn i fremtiden.

Arbeidsmengden og etterbehandlingen med bryllupsfotografering er stor, og da spesielt de mer omfattende pakkene. Men man får også en unik mulighet til å fortelle en komplett historie i bilder fra deres bryllupsdag. Jeg kan si sikkert at jeg virkelig verdsetter jobben min. På vei til bryllup gleder jeg meg i spent forventning om hvilke bilder jeg skal ta i løpet av dagen.


Forberedelser og fotografering på dagtid

Drømmende bryllupsbilder, bryllupsfotograf jørn beheim

Mitt mål som bryllupsfotograf er med bilder å fortelle en komplett historie fra deres bryllupsdag.

Derfor ønsker jeg gjerne ha med mannens forberedelser også om det er mulig. Hvis dere er på forskjellige adresser setter jeg gjerne av tiden til å reise til mannen først for å ta bilder ved påkledning, og i klar stand. Ønskene er de samme for bruden. Sett av tid til bilder i brudekjolen, både alene og med forlovere. Ønsker dere å ha med noen fra familien så går det helt fint.

Dette er bilder mange kanskje ikke tenker så mye på nå, men som viser seg verdifulle i ettertid. Mange favorittbilder har kommet i denne rolige tiden på dagen.

Det hender jeg får høre at brudgom eller brud skal være hjemme under forberedelsen, og tenker det ikke blir spennende bilder. Men bilder kan tas på mange steder, og det trengs ikke stor plass.

Tidspunkt for start på dagen avtaler vi under planleggingsmøtet, det er tid til begge hvis dere ønsker. Totalt antall timer i heldags fotografering er normalt ca 12 timer. Det dere setter av tid til i ferdig klargjort stand på dagtid får dere med ekstra uten pristillegg (det gjelder også de andre pakkene med forberedelser inkludert). Dette er de undervurderte, men verdifulle bildene!

Bryllupsfotograferingen

Bryllupsfotograf i Drammen og hele Norge.

Dette er bildene jeg bruker mest tid på i planleggingen av bryllupsdagen deres.

Alle bildene i løpet av bryllupsdagen er av betydning. Men de viktigste er for mange bryllupsbildene av paret på forskjellige lokasjoner. Derfor bruker jeg tid på å finne de rette stedene. Hvis det hadde vært opp til meg hadde det blitt satt av 3 timer til disse bildene i hvert bryllup, med flere lokasjoner lagt inn for variasjon. Det er ikke alltid tidsskjemaet tillater all den tiden jeg ønsker, men dette finner vi ut av på planleggingsmøtet.

Jeg lytter til bryllupsparet for ønsker om forskjellige bakgrunner og steder, men jeg kommer alltid med forslag selv også. Mitt mål er alltid å levere ett bilde av så høy kvalitet at det kan gå rett inn på beste vegg-plassering i stua. Jeg tar med andre ord ikke lett på denne oppgaven!

En ekstra fordel med å ha med fotografen hele dagen er roen, og flyten det gir. Bryllupsparet slapper mer av, og sjansen for å få med seg gullkorn, ofte på uventede steder øker.
De forskjellige fotopakkene finner dere her

Hvis deres bryllup ikke passer inn i de ferdige pakkene under tar jeg gjerne en samtale om deres behov for bryllupsfotografering.

Heldags (1)

Fotografering av bryllup i Bodø. Bryllupsfotograf nord

Heldags fotografering dekker fotografering hele dagen frem til ca midnatt. Dette er pakken som dekker hele bryllupsdagen, over 12 timer fotografering.

 • Planleggingsmøte i forkant av bryllup om bryllupsfotografering.
 • De digitale filene levert i full oppløsning uten pristillegg.
 • Redigering og etterbehandling av bildene.
 • Hvis ønskelig: Forberedelser, portrettbilder av brudgom og forlovere. Ta gjerne med familie i tillegg.
 • Forberedelser, portrettbilder av brud og forlovere. Ta gjerne med familie i tillegg.
 • Totalt antall timer i heldags fotografering er normalt ca 12 timer. Det dere setter av tid til på dagtid får dere med ekstra uten pristillegg.
 • Fotografering av hele vielsen.
 • De flotte bryllupsbildene tatt utendørs on location. Vi setter gjerne opp 3-4 forskjellige lokasjoner for variasjon på bildene.
 • Mottagelse, gruppebilder, middag med taler, dans og kakeskjæring.
 • Fotografering hele bryllupsdagen frem til midnatt. Dette er pakken som dekker hele bryllupsdagen.
 • Visningsalbum på hjemmesiden: Dette albumet kan dere bruke for gjennomgang av bilder, deling med venner og familie, og nedlasting av bilder.
 • 1 stk forstørrelse levert i stort 40×50 cm format på kvalitets fotopapir medfølger i pakken. Verdi kr: 1750,-


Omfattende innhold i fotopakke

Heldags fotografering inkluderer forberedelser, bilder av bruden og forlovere, bilder av brudgom med forlovere, ankomst ved kirken, vielsen, gratulasjoner utenfor kirken, de viktige bryllupsbildene på avtalte steder etter vielsen, mottagelsen på feststedet og bilder fra middag, taler, brudevals og fest. Og får jeg lov så kidnapper jeg gjerne brudeparet i løpet av kvelden for å få tatt noen ekstra bilder i solnedgang eller skumring.

Kort sagt, dette er pakken som gir deg bilder fra hele den store dagen!

Pris kr: 27.900,- inkl. mva

20 % Rabatt alle fredager hele året + lørdager vintersesong 1. November - 30. AprilUtvidet Halvdags (2)

Bryllupsfotograf Holmenkollen, Lysebu

Utvidet halvdags fotografering dekker fotografering hele dagen frem til ca kl. 20 på kvelden, over 8 timer fotografering.

 • Planleggingsmøte i forkant av bryllup om bryllupsfotografering.
 • De digitale filene levert i full oppløsning uten pristillegg.
 • Redigering og etterbehandling av bildene.
 • Hvis ønskelig: Forberedelser, portrettbilder av brudgom og forlovere. Ta gjerne med familie i tillegg.
 • Forberedelser, portrettbilder av brud og forlovere. Ta gjerne med familie i tillegg.
 • Totalt antall timer i utvidet halvdags fotografering er normalt ca 8 timer. Det dere setter av tid til på dagtid får dere med ekstra uten pristillegg.
 • Fotografering av hele vielsen.
 • De flotte bryllupsbildene tatt utendørs on location. Vi setter gjerne opp 3-4 forskjellige lokasjoner for variasjon på bildene.
 • Mottagelse, gruppebilder og litt fra middag med taler.
 • Fotografering hele bryllupsdagen frem til ca kl 20 på kvelden.
 • Visningsalbum på hjemmesiden: Dette albumet kan dere bruke for gjennomgang av bilder, deling med venner og familie, og nedlasting av bilder.
 • 1 stk forstørrelse levert i stort 30×40 cm format på kvalitets fotopapir medfølger i pakken. Verdi kr: 1290,-


Omfattende innhold i fotopakke

Utvidet halvdags inkluderer forberedelser, portrettbilder av bruden og forlovere, portrettbilder av brudgom med forlovere, ankomst ved kirken, vielsen, gratulasjoner utenfor kirken, de viktige bryllupsbildene på avtalte steder etter vielsen, mottagelsen på feststedet og bilder fra middag med taler frem til ca klokken åtte på kvelden.

Pris kr: 23.900,- inkl. mva

20 % Rabatt alle fredager hele året + lørdager vintersesong 1. November - 30. AprilHalvdags (3)

Bryllupsfotograf Nord-Norge og hele landet

Halvdags fotografering dekker fotografering hele dagen frem til de viktige bryllupsportrettene av paret er ferdig. Dere får så mye tid dere ønsker til bryllupsbildene. Fotografering ca 5-6 timer.

 • Planleggingsmøte i forkant av bryllup om bryllupsfotografering
 • De digitale filene levert i full oppløsning uten pristillegg.
 • Redigering og etterbehandling av bildene.
 • Hvis ønskelig: Forberedelser, portrettbilder av brudgom og forlovere. Ta gjerne med familie i tillegg.
 • Forberedelser, portrettbilder av brud og forlovere. Ta gjerne med familie i tillegg.
 • Totalt antall timer i halvdags fotografering er normalt ca 5-6 timer. Det dere setter av tid til på dagtid får dere med ekstra uten pristillegg.
 • Fotografering av hele vielsen.
 • De flotte bryllupsbildene tatt utendørs on location. Vi setter gjerne opp 3-4 forskjellige lokasjoner for variasjon på bildene.
 • Fotografering hele dagen til og med bryllupsbildene er ferdig, og bryllupsparet reiser til mottagelse på feststed.
 • Dere får så mye tid dere ønsker til bryllupsbildene.
 • Visningsalbum på hjemmesiden: Dette albumet kan dere bruke for gjennomgang av bilder, deling med venner og familie, og nedlasting av bilder.
 • En forstørrelse levert i stort 30×40 cm format på kvalitets fotopapir medfølger i pakken. Verdi kr: 1290,-Omfattende innhold i fotopakke

Halvdags inkluderer forberedelser, bilder av bruden og forlovere, bilder av brudgom og forlovere, ankomst ved kirken, vielsen, gratulasjoner utenfor kirken, og de viktige bryllupsbildene på avtalte steder etter vielsen. Dere får så mye tid dere ønsker til bryllupsbildene. Med andre ord, fotografering hele dagen frem til de viktige bryllupsbildene er ferdige.

Hvis dere også ønsker mottagelse, gruppebilder på feststed osv, se pakken for utvidet halvdags.

* De mest populære lørdagene i høysesongen er forbeholdt pakke 1 og 2. Ta uansett kontakt hvis dette er pakken du ønsker.

Pris kr: 20.900,- inkl. mva

20 % Rabatt alle fredager hele året + lørdager vintersesong 1. November - 30. AprilVielse og bryllupsbilder (4)

Bryllupsfotograf Drammen i solskinn

Her får dere bilder fra vielsen og bryllupsbilder på avtalte steder etter vielsen. I tillegg til hele vielsen får dere tiden dere ønsker med fotografering av de flotte bryllupsbildene av på avtalte lokasjoner.

 • Planleggingsmøte i forkant av bryllup om bryllupsfotografering.
 • De digitale filene levert i full oppløsning uten pristillegg.
 • Redigering og etterbehandling av bildene.
 • De flotte bryllupsbildene tatt utendørs på avtalte steder. Vi setter gjerne opp 3-4 forskjellige lokasjoner variasjon på bildene.
 • I tillegg til fotografering i vielsen og bryllupsbildene vil dere få opprettet ett eget visningsalbum på hjemmesiden. Dette albumet kan dere bruke for gjennomgang av bilder, deling med venner og familie, og nedlasting av bilder.


Vielsen og bryllupsfotograferingen

Bryllupsbildene er det jeg bruker mest tid på i planleggingen av bryllupsdagen deres. Alle bildene i løpet av bryllupsdagen er av betydning. Men de viktigste er for mange disse bryllupsbildene av paret på forskjellige lokasjoner.

Derfor bruker jeg tid på å finne de rette stedene. Hvis det hadde vært opp til meg hadde det blitt satt av 2-3 timer til disse bildene i hvert bryllup, med flere lokasjoner lagt inn for variasjon. Det er ikke alltid tidsskjemaet tillater all den tiden jeg ønsker, men dette finner vi ut av på planleggingsmøtet.

Jeg lytter til bryllupsparet for ønsker om forskjellige bakgrunner og steder, men jeg kommer alltid med forslag selv også. Mitt mål er alltid å levere ett bilde av så høy kvalitet at det kan gå rett inn på beste vegg-plassering i stua. Jeg tar med andre ord ikke lett på denne oppgaven!

* De mest populære lørdagene i høysesongen er forbeholdt pakke 1 og 2. Ta uansett kontakt hvis dette er pakken du ønsker.

Pris kr: 17.900,- inkl. mva

20 % Rabatt alle fredager hele året + lørdager vintersesong 1. November - 30. AprilBryllupsfotografering på ukedag (5)

Bryllupsfotograf Nesodden og hele Norge

Dette er ett flott alternativ til bildene tatt i helgene. Her kan dere booke fotografering av bryllupsbildene mandag – torsdag. Om bryllupsdagen er en tidligere helg spiller ingen rolle. Ta på finstasen, og få tatt de flotte bryllupsbildene profesjonelt! Dette alternativet er også supert for de som gifter seg på tinghuset i ukedagene!

 • De flotte bryllupsbildene tatt utendørs på avtalte steder. Vi setter gjerne opp 3-4 forskjellige lokasjoner for variasjon på bildene.
 • De digitale filene levert i full oppløsning uten pristillegg.
 • Redigering og etterbehandling av bildene.
 • I tillegg til bryllupsfotografering vil dere få opprettet ett eget visningsalbum på hjemmesiden.
 • Dette albumet kan dere bruke for gjennomgang av bilder, deling med venner og familie, og nedlasting av bilder.
 • Bryllupsfotografering blir tatt på samme måte som i de mer omfattende pakkene. Dere får profesjonell fotografering, lyssetting og etterbehandling likt de andre pakkene til langt lavere pris!


Prisgunstig alternativ til fotografering i helg

Dette alternativet er også supert for de som gifter seg på tinghuset i ukedagene! Vet dere dato for bryllupet lønner deg seg å være tidlig ute. Det settes av opptil 2 timer med med fotografering av de viktige bryllupsbildene på avtalte steder. Pga lavere pakkepris kan det være noen restriksjoner på reisevei (innenfor Oslo – Drammen – Kongsberg – Tønsberg ingen tillegg).

Pris kr: 9.900,- inkl. mva

Ønsker du å ha med fotografering i vielsen på tinghuset + kr: 2000,-


Kontaktskjema

Ring telefon 90 50 50 01 eller fyll ut dette skjemaet, du får raskt svar.* På alle bilder tatt i bryllup følger filene i høyoppløst format med uten ekstra vederlag.

* Betaling forfaller i to deler (25% + 75%). Når bryllupsdatoen bookes sendes det ut en faktura på 25% av totalbeløpet. Dette låser kalenderen til dere denne datoen. Sluttfakturaen på 75% av beløpet forfaller rett i forkant av bryllupet. Fakturaen som sendes ut ved booking på 25% er ikke refunderbar ved kansellering av bryllup eller andre årsaker da nye kunder blir avvist på deres dato.

* Som bryllupsfotograf er bildene jeg tar min beste markedsføring, flotte bilder tatt av bryllupspar kan bli brukt på fotografens hjemmesider og markedsføring om ikke annet er avtalt.