Home »
Bryllup

Bryllupsfotograf Jørn Beheim

Bryllupsbilde i solnedgang i Oslofjorden


En av de viktigste dagene i livet

Noen dager i løpet av ett liv er ikke helt som de andre, dette er en av de.

Her finner dere informasjon om hva jeg kan tilby for dagen deres. Ønsker dere se større utvalg med bilder, se galleriet eller slideshow. Nederst på siden står priser oppført.

Mitt mål som bryllupsfotograf er å levere bilder av høy kvalitet dere vil bli virkelig glad i. Dette er en dag man må prestere som fotograf, det er kun er en mulighet for å få det riktig. Dette gjør at jeg bruker mye tid på planlegging før hvert eneste bryllup.


Gjennomført kvalitet

Bryllup på Thorskogs Slott i Sverige

Bryllupsdagen er en av de virkelige store i løpet av ett liv.

Jeg kommer i bryllupet med flere kamerahus og objektiv som dekker forskjellige avstander slik at jeg kan bytte mellom de raskt. En ekstra fordel med dette er utstyrsikkerhet, bildene blir utover dagen fordelt på forskjellige kameraer. Hvert kamera har også to minnekort slik at alle bilder som tas lagres to ganger. Når det gjelder selve kamerautstyret så er dette i toppklasse.

Dette er en viktig dag, jeg tar derfor flere tusen bilder på en heldags. Dere får alle bildene som går igjennom sorteringen. I de siste heldags-bryllupene har jeg levert ut over 600 ferdig redigerte bilder i full oppløsning etter bryllupet. Felles for alle pakkene er at jeg tar flere bilder enn jeg strengt tatt trenger, jeg leter etter de beste. Ofte er det små detaljer som skiller ett virkelig godt bilde fra ett svakere. Kroppsholdning, blikk og utrykk vektlegges både under photoshoot og utvelgelse av bilder.


Alle bildefiler inkludert i høy oppløsning

Bryllupsfotograf Gulskogen Gård og Drammen

På bryllupsfotografering følger bildefilene med i full oppløsning uten ekstra kostnad.

Hvis priser sammenlignes med andre fotografer, husk å sjekke at det er tilsvarende der. Kostnaden blir høyere, og det er vanskelig å vite hva regningen kommer på til slutt uten disse. En ekstra fordel med å få med alle bildene i full oppløsning, er å kunne gi bilder fra bryllupet til venner og slektninger som gave eller goodwill.

Felles for alle bildepakkene er at dere også får med et brukervennlig online visningsalbum på hjemmesiden. Her har bildene nummer, og man kan enkelt sende ønsker for ett spesielt bilde. Visningsalbumet er også en veldig fin måte å dele bildene med venner og familie på. Det er mulig å laste ned bilder direkte fra albumet. Dette er en ekstra kundeservice mange kunder har satt stor pris på, og alt dette er inkludert i pakkene.


Hvorfor velge meg som fotograf til deres bryllup?

Bryllupsbilder i Botanisk Hage i Oslo, Fotograf Beheim

Mine favorittbilder har en klassisk, romantisk, tidløs stil. Før og under bryllupsdagen leter jeg etter bildene med "wow"-faktor. Jeg ser etter bildet som skal henge på veggen i stort format.

I hvert eneste bryllup er mitt ønske å ta så gode bilder at de består tidens tann. Jeg er en engasjert fotograf som går langt for å levere bilder som vil bli verdsatt inn i fremtiden.

Arbeidsmengden og etterbehandlingen med bryllupsfotografering er stor, og da spesielt de mer omfattende pakkene. Men man får også en unik mulighet til å fortelle en komplett historie i bilder fra deres bryllupsdag. Jeg kan si sikkert at jeg virkelig verdsetter jobben min. På vei til bryllup gleder jeg meg i spent forventning om hvilke bilder jeg skal ta i løpet av dagen.


Forberedelser og fotografering på dagtid

Drømmende bryllupsbilder, bryllupsfotograf jørn beheim

Mitt mål som bryllupsfotograf er med bilder å fortelle en komplett historie fra deres bryllupsdag.

Derfor ønsker jeg ha med mannens forberedelser om det er mulig. Hvis dere er på forskjellige adresser setter jeg av tiden til å reise til brudgom først for å ta bilder ved påkledning, og i klar stand hvis det er praktisk mulig. Ønskene er de samme for bruden. Sett av tid til bilder i brudekjolen, etter du er ferdig med hår og sminke. Både alene og med forlovere. Ønsker du ha med familien i bildene så er det velkomment.

Dette er bilder mange kanskje ikke tenker så mye på i planleggingen, men som viser seg verdifulle i ettertid. Mange favorittbilder har kommet i denne rolige tiden på dagen.

Det hender jeg får høre at brudgom eller brud skal være hjemme under forberedelsen, og tenker det ikke blir spennende bilder. Men bilder kan tas på mange steder, og det trengs ikke stor plass.

Hvis dere setter av tid til portrettbilder av brud, brudgom, forlovere eller familie ferdig i finstasen får dere med tiden til dette ekstra i tillegg før vielsen helt kostnadsfritt. Det vil si at dere kan få med godt over standard tid til fotografering på dagtid hvis dere legger til rette for det. Dette gjelder alle pakker med forberedelser inkludert (1-3). Omfattende innhold inkludert utover bransjestandard!

Dette er de undervurderte, men verdifulle bildene!

Bryllupsfotograferingen

Bryllupsfotograf i Drammen og hele Norge.

Dette er bildene jeg bruker mest tid på i planleggingen av bryllupsdagen deres.

Alle bildene i løpet av bryllupsdagen er av betydning. Men de viktigste er for mange bryllupsbildene av paret på forskjellige lokasjoner. Derfor bruker jeg tid på å finne de rette stedene. Hvis det hadde vært opp til meg hadde det blitt satt av 3 timer til disse bildene i hvert bryllup, med flere lokasjoner lagt inn for variasjon. Det er ikke alltid tidsskjemaet tillater all den tiden jeg ønsker, men dette finner vi ut av på planleggingsmøtet.

Jeg lytter til bryllupsparet for ønsker om forskjellige bakgrunner og steder, men jeg kommer alltid med forslag selv også. Mitt mål er alltid å levere ett bilde av så høy kvalitet at det kan gå rett inn på beste vegg-plassering i stua. Jeg tar med andre ord ikke lett på denne oppgaven!

En ekstra fordel med å ha med fotografen hele dagen er roen, og flyten det gir. Bryllupsparet slapper mer av, og sjansen for å få med seg gullkorn, ofte på uventede steder øker.
De forskjellige fotopakkene finner dere her

Her finner dere de forskjellige pakkene jeg kan tilby for dagen deres. Pakke 1-3 er helt identiske med unntak av hvor lenge utover dagen fotograferingen pågår. Her har dere frihet til velge kortere pakker hvis dere ønsker lavere pris.

Heldags (1)

Fotografering av bryllup i Bodø. Bryllupsfotograf nord

Heldags fotografering dekker fotografering hele dagen frem til kl 23. Dere får så mye tid dere ønsker til bryllupsbildene, og det settes av god tid til fotograferingen med forberedelser av dere begge.

 • Planleggingsmøte i forkant av bryllup om bryllupsfotografering.
 • De digitale filene levert i full oppløsning uten pristillegg.
 • Redigering og etterbehandling av bildene.
 • Hvis ønskelig: Forberedelser, portrettbilder av brudgom og forlovere. Ta gjerne med familie i tillegg.
 • Forberedelser, portrettbilder av brud og forlovere. Ta gjerne med familie i tillegg.
 • Mulighet for ekstra tid før vielsen til portrettbilder. Her kan dere ta med forlovere og familie hvis ønskelig.
 • Fotografering av hele vielsen.
 • De flotte bryllupsbildene tatt utendørs on location. Vi setter gjerne opp 3-4 forskjellige lokasjoner for variasjon på bildene.
 • Mottagelse, gruppebilder, middag med taler, dans og kakeskjæring.
 • Fotografering hele bryllupsdagen frem til kl 23 på kvelden. Dette er pakken som dekker hele bryllupsdagen.
 • Visningsalbum på hjemmesiden: Dette albumet kan dere bruke for gjennomgang av bilder, deling med venner og familie, og nedlasting av bilder.
 • 1 stk Gavekort på kr: 1839,- inkl. mva blir tilsendt ved levering av visningsbilder. Dette gavekortet dekker forstørrelse levert i stor 40×50 cm størrelse på kvalitets fotopapir med frakt inkludert. Ønsker dere å bruke gavekortet på andre størrelser eller produkter regnes det som penger i handlekurven og trekkes fra total sum ved bestilling. Genialt og fleksibelt!
 • Ingen overraskelser på pris, bildefiler er inkludert.
 • Ønsker dere fotografering lenger enn til klokken 23, er det mulig å forlenge tiden så lenge dere ønsker (3000,- pr time inkl. mva og etterarbeidet).

Omfattende innhold i fotopakke

Heldags fotografering inkluderer forberedelser, bilder av bruden og forlovere, bilder av brudgom med forlovere, ankomst ved kirken, vielsen, gratulasjoner utenfor kirken, de viktige bryllupsbildene på avtalte steder etter vielsen, mottagelsen på feststedet og bilder fra middag, taler, brudevals og fest. Og får jeg lov så kidnapper jeg gjerne brudeparet i løpet av kvelden for å få tatt noen ekstra bilder i solnedgang eller skumring. Fotografering hele dagen frem til sen kveld.

Det er mulig å få med ekstra tid til portrettbilder i klargjort stand på dagtid i denne pakken helt kostnadsfritt. Her kan dere ta med forlovere og familie hvis dere ønsker.

Kort sagt, dette er pakken som gir dere bilder fra hele den store dagen!

Pris kr: 37.900,- inkl. mva (Gavekort, og bildefiler i full oppløsning inkludert)

Tilbud nå: 25% Rabatt fredager, og 20% ledige lørdager vintersesong 1. November- 15. April, + utvalgte lørdager sommer (se liste her)Utvidet Halvdags (2)

Bryllupsfotograf Holmenkollen, Lysebu

Utvidet halvdags fotografering dekker fotografering hele dagen frem til kl 20 på kvelden. Dere får så mye tid dere ønsker til bryllupsbildene, og det settes av god tid til fotograferingen med forberedelser av dere begge.

 • Planleggingsmøte i forkant av bryllup om bryllupsfotografering.
 • De digitale filene levert i full oppløsning uten pristillegg.
 • Redigering og etterbehandling av bildene.
 • Hvis ønskelig: Forberedelser, portrettbilder av brudgom og forlovere. Ta gjerne med familie i tillegg.
 • Forberedelser, portrettbilder av brud og forlovere. Ta gjerne med familie i tillegg.
 • Mulighet for ekstra tid før vielsen til portrettbilder. Her kan dere ta med forlovere og familie hvis ønskelig.
 • Fotografering av hele vielsen.
 • De flotte bryllupsbildene tatt utendørs on location. Vi setter gjerne opp 3-4 forskjellige lokasjoner for variasjon på bildene.
 • Mottagelse, gruppebilder og litt fra middag med taler.
 • Fotografering hele bryllupsdagen frem til kl 20 på kvelden.
 • Visningsalbum på hjemmesiden: Dette albumet kan dere bruke for gjennomgang av bilder, deling med venner og familie, og nedlasting av bilder.
 • 1 stk Gavekort på kr: 1379,- inkl. mva blir tilsendt ved levering av visningsbilder. Dette gavekortet dekker forstørrelse levert i stor 30×40 cm størrelse på kvalitets fotopapir med frakt inkludert. Ønsker dere å bruke gavekortet på andre størrelser eller produkter regnes det som penger i handlekurven og trekkes fra total sum ved bestilling. Genialt og fleksibelt!
 • Ingen overraskelser på pris, bildefiler er inkludert.

Omfattende innhold i fotopakke

Utvidet halvdags inkluderer forberedelser, portrettbilder av bruden og forlovere, portrettbilder av brudgom med forlovere, ankomst ved kirken, vielsen, gratulasjoner utenfor kirken, de viktige bryllupsbildene på avtalte steder etter vielsen, mottagelsen på feststedet og bilder fra middag med taler frem til klokken åtte på kvelden. Det er tidspunktet fotograferingen er ferdig for dagen som skiller de forskjellige pakkene fra hverandre.

Det er mulig å få med ekstra tid til portrettbilder i klargjort stand på dagtid i denne pakken helt kostnadsfritt. Her kan dere ta med forlovere og familie hvis dere ønsker.

Pris kr: 30.900,- inkl. mva (Gavekort, og bildefiler i full oppløsning inkludert)

Tilbud nå: 25% Rabatt fredager, og 20% ledige lørdager vintersesong 1. November- 15. April, + utvalgte lørdager sommer (se liste her)Halvdags (3)

Bryllupsfotograf Nord-Norge og hele landet

Halvdags fotografering dekker fotografering hele dagen frem til de viktige bryllupsportrettene av paret er ferdig. Dere får så mye tid dere ønsker til bryllupsbildene, og det settes av god tid til fotograferingen med forberedelser av dere begge. Fotograferingen varer helt til dere reiser videre til feststedet.

 • Planleggingsmøte i forkant av bryllup om bryllupsfotografering
 • De digitale filene levert i full oppløsning uten pristillegg.
 • Redigering og etterbehandling av bildene.
 • Hvis ønskelig: Forberedelser, portrettbilder av brudgom og forlovere. Ta gjerne med familie i tillegg.
 • Forberedelser, portrettbilder av brud og forlovere. Ta gjerne med familie i tillegg.
 • Mulighet for ekstra tid før vielsen til portrettbilder. Her kan dere ta med forlovere og familie hvis ønskelig.
 • Fotografering av hele vielsen.
 • De flotte bryllupsbildene tatt utendørs on location. Vi setter gjerne opp 3-4 forskjellige lokasjoner for variasjon på bildene.
 • Fotografering hele dagen frem til og med bryllupsbildene er ferdig.
 • Dere får så mye tid dere ønsker til bryllupsbildene.
 • Visningsalbum på hjemmesiden: Dette albumet kan dere bruke for gjennomgang av bilder, deling med venner og familie, og nedlasting av bilder.
 • 1 stk Gavekort på kr: 1379,- inkl. mva blir tilsendt ved levering av visningsbilder. Dette gavekortet dekker forstørrelse levert i stor 30×40 cm størrelse på kvalitets fotopapir med frakt inkludert. Ønsker dere å bruke gavekortet på andre størrelser eller produkter regnes det som penger i handlekurven og trekkes fra total sum ved bestilling. Genialt og fleksibelt!
 • Ingen overraskelser på pris, bildefiler er inkludert.

Omfattende innhold i fotopakke

Halvdags inkluderer forberedelser, bilder av bruden og forlovere, bilder av brudgom og forlovere, ankomst ved kirken, vielsen, gratulasjoner utenfor kirken, og de viktige bryllupsbildene på avtalte steder etter vielsen. Dere får så mye tid dere ønsker til bryllupsbildene så lenge bildene blir tatt annet sted enn feststed hvor gjestene venter. Med andre ord, fotografering hele dagen frem til de viktige bryllupsbildene er ferdige. Det er tidspunktet fotograferingen er ferdig for dagen som skiller de forskjellige pakkene fra hverandre.

Det er mulig å få med ekstra tid til portrettbilder i klargjort stand på dagtid i denne pakken helt kostnadsfritt. Her kan dere ta med forlovere og familie hvis dere ønsker.

* Hvis dere også ønsker mottagelse, gruppebilder på feststed osv, se pakken for utvidet halvdags. Denne pakken inkluderer ikke dekning fra feststed og mottagelse.

Pris kr: 25.900,- inkl. mva (Gavekort, og bildefiler i full oppløsning inkludert)

Tilbud nå: 25% Rabatt fredager, og 20% ledige lørdager vintersesong 1. November- 15. April, + utvalgte lørdager sommer (se liste her)Vielse og bryllupsbilder (4)

Bryllupsfotograf Drammen i solskinn

Her får dere bilder fra vielsen og bryllupsbilder på avtalte steder etter vielsen. I tillegg til hele vielsen får dere tiden dere ønsker med fotografering av de flotte bryllupsbildene av på avtalte lokasjoner. Fotograferingen varer helt til dere reiser videre til feststedet.

 • Planleggingsmøte i forkant av bryllup om bryllupsfotografering.
 • De digitale filene levert i full oppløsning uten pristillegg.
 • Redigering og etterbehandling av bildene.
 • De flotte bryllupsbildene tatt utendørs på avtalte steder. Vi setter gjerne opp 3-4 forskjellige lokasjoner variasjon på bildene.
 • Visningsalbum på hjemmesiden: Dette albumet kan dere bruke for gjennomgang av bilder, deling med venner og familie, og nedlasting av bilder.
 • Ingen overraskelser på pris, bildefiler er inkludert.

Vielsen og bryllupsportretter

Bryllupsbildene er det jeg bruker mest tid på i planleggingen av bryllupsdagen deres. Alle bildene i løpet av bryllupsdagen er av betydning. Men de viktigste er for mange disse bryllupsbildene av paret på forskjellige lokasjoner.

Derfor bruker jeg tid på å finne de rette stedene. Hvis det hadde vært opp til meg hadde det blitt satt av 3 timer til disse bildene i hvert bryllup, med flere lokasjoner lagt inn for variasjon. Det er ikke alltid tidsskjemaet tillater all den tiden jeg ønsker, men dette finner vi ut av på planleggingsmøtet.

Jeg lytter til bryllupsparet for ønsker om forskjellige bakgrunner og steder, men jeg kommer alltid med forslag selv også. Mitt mål er alltid å levere ett bilde av så høy kvalitet at det kan gå rett inn på beste vegg-plassering i stua. Jeg tar med andre ord ikke lett på denne oppgaven!

* De mest populære lørdagene i høysesongen er forbeholdt pakke 1-3. Ta kontakt ved spørsmål.

Pris kr: 22.900,- inkl. mva (Bildefiler i full oppløsning inkludert)

Tilbud nå: 25% Rabatt fredager, og 20% ledige lørdager vintersesong 1. November- 15. April, + utvalgte lørdager sommer (se liste her)Bryllupsportretter utenfor lørdag (5)

Bryllupsfotograf Nesodden og hele Norge

Dette er ett flott alternativ til bildene tatt på lørdager. Her kan dere booke fotografering av bryllups-portretter alle dager utenfor lørdag. Dette alternativet er også supert for de som gifter seg på rådhuset i ukedagene.

 • Bryllups-portretter tatt utendørs på avtalt sted, opp til 2 timer inkludert.
 • De digitale filene levert i full oppløsning uten pristillegg.
 • Redigering og etterbehandling av bildene.
 • Visningsalbum på hjemmesiden: Dette albumet kan dere bruke for gjennomgang av bilder, deling med venner og familie, og nedlasting av bilder.
 • Bryllupsfotografering blir tatt på samme måte som i de mer omfattende pakkene. Dere får profesjonell fotografering, lyssetting og etterbehandling likt de andre pakkene.
 • Ingen overraskelser på pris, bildefiler er inkludert.
 • Minimum 70 bilder levert høyoppløst (ofte mer).
 • Dette er den minste pakken jeg tilbyr til bryllup. Jeg ønsker opp mot 1,5 - 2 timer til bryllups-portrettene. Jeg får ofte forespørsler om mindre småjobber, noe det ikke er mulig å booke hos meg.

Prisgunstig alternativ til de omfattende pakkene på lørdager

Det settes av god tid til fotografering av de viktige bryllups-portrettene på avtalte steder. Pga lavere pakkepris kan det være noen restriksjoner på reisevei (Ingen tillegg innenfor Oslo – Drammen – Kongsberg – Tønsberg).

Pris kr: 10.900,- inkl. mva (Bildefiler i full oppløsning inkludert)

* Ønsker du å ha med fotografering av vielsen på rådhus / tinghus + kr: 2900,- inkl. mvaBryllupsbilder i studio

Det er også mulig å ta bryllupsbildene deres i studio hos meg. På studiofotografering betaler dere en lav pris for fotoshooten, i etterkant er det mulig å kjøpe bilder (ingen kjøpeplikt). Les mer om bryllupsbilder i studio herKontaktskjema

Ring telefon 90 50 50 01 eller fyll ut dette skjemaet, du får raskt svar.* På alle bilder tatt i bryllup følger filene i høyoppløst format med uten ekstra vederlag. Ingen overraskelser!

* Betaling forfaller i to deler (25% + 75%). Når bryllupsdatoen bookes sendes det ut en faktura på 25% av totalbeløpet. Dette låser kalenderen til dere denne datoen. Sluttfakturaen på 75% av beløpet forfaller rett i forkant av bryllupet. Fakturaen som sendes ut ved booking på 25% er ikke refunderbar ved kansellering av bryllup eller andre årsaker da nye kunder blir avvist på deres dato.

* Som bryllupsfotograf er bildene jeg tar min beste markedsføring, flotte bilder tatt av bryllupspar kan bli brukt på fotografens hjemmesider og markedsføring om ikke annet er avtalt.


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn.beheim@gmail.com, Copyright @ 2022