Bruden klar for vielsen på Thorskog Slott
Bryllupsfotograf på Søstrene Storaas
Dyktig bryllupsfotograf i Norge
Bryllupsbilde i solnedgang i Oslofjorden
Bryllup på Thorskogs Slott i Sverige
Forberedelser til bryllup på Thon Opera Hotel i Oslo
Kjeholmen og bryllup. Fotograf Jørn Beheim
Oslo bryllupsfotograf
Bryllup på Svensefjøset i Lier. Fotograf Jørn Beheim

Bryllup og fotografering

Fotograf Jørn Beheim er en av Norges mest aktive bryllupsfotografer og fotograferer i bryllup gjennom hele året.

Ønsker du full dekning av bryllupet ditt på lokasjon har du kommet til riktig sted.

Bryllupsfotograf med ambisjoner

Jeg føler meg ganske sikker på at jeg skiller meg ut som bryllupsfotograf. Innholdet i fotograferingen i de større pakkene er ikke laget for at jeg som fotograf skal ha en enkel dag på jobb. Det eneste målet mitt er å gi dere de beste bildene i etterkant.

Ett eksempel på dette er fotografering av forberedelser på starten av dagen. Det de fleste fotografer inkluderer i sine forberedelser, er ofte kun ett lite besøk på frisørsalongen til bruden. Jeg ønsker å bruke den rolige delen av dagen til å ta bilder av dere begge to. Den ekstra tiden jeg setter av til dette har gitt mange brudepar ett ekstra godt utvalg med bilder.

Den eneste forutsetningen for ekstra tid kostnadsfritt er at dere har tatt på dere finstasen og er klare til å bli fotografert. Om dere har med hele familien og forlovere så er det helt i orden!


Her finner du mer informasjon og priser om bryllupspakkene jeg tilbyr.


Bryllupsbilder i studio?

Det er også mulig å bestille bryllupsbilder tatt i fotostudio. Dette kan ofte være den rimeligste måten å få tatt bryllupsportretter på. Informasjon om bryllupsbilder i studio finner du her: Studiofotografering - Bryllupsbilder

Bryllupsfotografering av større pakker kan bookes i hele Norge (reisetillegg ved større avstander). Studiofotografering kan bookes på østlandet, studioet ligger i nærhet av motorvei rett utenfor Drammen. Enkel tilkomst fra Oslo - Tønsberg - Kongsberg.


Sjekk tilgjengelighet herFotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn.beheim@gmail.com, Copyright @ 2020