Home »
Referanser

Referanser og tilbakemeldinger fra kunder

Bryllup på Øverland Gård

Vi kunne ikke bedt om bedre! Vi elsker hvert eneste bilde fra bryllupsdagen. Han får frem stemningen i alle øyeblikkene og viser stort engasjement for at dagen skal bli perfekt! Han har en smittende energi som holdt to litt slitne nygifte oppe gjennom hele fotograferingen. Kreativiteten og tålmodigheten hans har gitt oss både varierte og nydelige bilder! Og ikke minst så er han utrolig hyggelig, så det er veldig komfortabelt å ha ham med på den store dagen. Vi anbefaler Jørn på det sterkeste! Helt fantastisk!

Bryllupet til Linn Cecilie & Tobias, BærumDe nygifte i baren alene

Vi oppdaget Jørn på Facebook og elsket bryllupsbildene hans, så vi bare måtte ha Jørn som vår bryllupsfotograf og vi angrer ikke ett sekund. Alle bildene ble så utrolig fine! Han er veldig dyktig, kreativ og lett å samarbeide med. Han har fått med seg bilder fra alt og var overalt. Vi fikk også mye skryt av gjestene våre for at han var super behagelig å ha rundt seg, og hyggelig. Anbefaler Jørn på det sterkeste, dere får en dedikert fotograf som gjør alt for at dere skal få de flotteste bildene.
Takk for alle bildene som vi kommer til å se tilbake på for å huske vår drømmehelg. De er helt fantastiske!

Bryllupet til Juliane & Kim Roar, Thorskog slott i Sverige
Se slideshow med musikk fra bryllupet herBryllup på kveldstid utenfor Radisson Blu i Oslo

Ingen møter flere bryllupsfotografer enn oss som driver bryllupskjøring. Som leder av norges store brudebilformidling erfarer jeg all slags fotografer. Noen virker uheldig kjedelige i sitt innhold, mens flertallet leverer heldigvis ganske sikkert greit. Kun et knippe fotografer tyder å være helt oppe i elitedivisjonen. Jørn Beheim er utvilsomt nettopp i toppkategorien. Variert, kreativ, tydelig lett å jobbe med, får til det beste ut av enhver. Se bare på sluttresultatene i hans album også. En imponerende bryllupsfotograf.

John, Norgesklenodier (Utleie av veteranbiler)Bryllup på Svensefjøset i Lier. Fotograf Jørn Beheim

Jørn er en dyktig og profesjonell fotograf til fingerspissene. Han innfridde alle våre krav og hadde et øye for det lille ekstra. Vi er veldig fornøyd med bildene og vil anbefale ham på det sterkeste!

Bryllupet til Annette & Ole Martin, DrammenDet er så hyggelig å motta ett kort etter bryllupet

Bryllupet til Hege & Espen, DrammenBryllup i Larvik Kirke

Tusen takk for noen kjempe flotte bilder!! Vi er sååå fornøyde med bildene du tok! Helt fantastiske. Du har gjort en kjempe innsats. Super flotte alle sammen!😁 Er så glad for at vi valgte deg som fotograf! Ønsker deg en riktig god helg!

Bryllupet til Maria & Jan Inge, LarvikBryllupsbilder med følelser

Tusen hjertelig takk for at du var med og foreviget den utrolig flotte dagen våres, med så mange fine bilder. Vi er kjempefornøyde med bildene og liker ALLE sammen. Du er utrolig dyktig i arbeidet ditt og vi hadde en fin dag med deg i kirken og på Gulskogen gård. Takk for flotte bilder (bilder vi har lyst til å vise frem og bruke 😄, det er et stort kompliment til deg)

Bryllupet til Marthe & Stefan, DrammenDet sies ett bilde sier mer enn tusen ord

Bryllupet til Rebecca & Martin, OsloBryllupsfotograf i Tønsberg og Nøtterøy

Takk for bra innsats og en profesjonell holdning! Vi er veldig glade for at vi investerte i ordentlig fotograf. Du har vår anbefaling videre 😊

Bryllupet til Albina & Ola, TønsbergPortrettbilder i Drammen. Fotograf Jørn Beheim.

Kvalitet i lange baner! Tommel opp

Marius - Fotografering på lokasjonBryllupsbilder studio Drammen

Jørn er flink til å skape en avslappet atmosfære og klarte å få gode, naturlige bilder av oss. Han er en veldig dyktig og engasjert fotograf. Vi vil anbefale Jørn på det varmeste. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på bildene fra familie og venner. Jørn ga oss 80 bilder vi kunne velge fra og alle bildene var gode nok til å bli utvalgt! Tusen takk for fantastiske bilder fra bryllupsdagen vår og lykke til videre!

Bryllupet til Haakon & Tong, Studio Jørn BeheimBryllup på Losby Gods

En fantastisk flott dag ble enda flottere med Jørn Han har en energi som er smittende og han tar fantastiske bilder. Selv for voksne som ikke er like lekne som yngre syntes jeg han klarte og få flotte bilder.

Bryllupet til Anita & Roald, Losby Gods LørenskogBryllupsfotograf i Drammen og hele Norge.

Herregud for noen fine bilder, vi er kjempe glad for at vi valgt deg og fikk alle de nydelige bildene fra den store dagen våres. Fått masse skryt ifra alle av bildene.

Bryllupet til Cristina og Frank, Drammen

Se flere bilder herBryllupsfotograf i Lier, bryllupsbilder fra Lierdalen

Tusen takk for at du foreviget den store dagen vår med fantastiske bilder! En engasjert fotograf med øye for detaljer. Utrolig behagelig person å omgås, som gjorde at vi kunne senke skuldrene våre. Vi vil anbefale Jørn på det sterkeste!

Bryllupet til Kari og Magnus, Asker

Se flere bilder herBabybilder med stilig bil i studio, fotograf i Drammen

Flink fotograf som tar flotte bilder :-) Engasjert og veldig dyktig! Ser det lille ekstra :-) Anbefales !

Linn Therese, Studio Jørn BeheimBryllupsfotografering Åsgårdstrand - bryllupsfotograf

En mer engasjert, energisk og god fotograf skal du lete lenge etter! Han har en herlig personlighet, er kreativ og gav virkelig alt for å gjøre vår dag helt spesiell. En profesjonell, dyktig og fin fyr, som brenner for det han driver med. Anbefales på det sterkeste!

Bryllupet til Elin & Anders, Åsgårdstrand

Se flere bilder herStudiobilder av baby, her fra studio i Drammen

Fantastiske bilder, god oppfølging og raskt levert! Anbefales :)

Charlotte, Studio Jørn BeheimBryllupsfotografering i Botanisk Hage

Jag och min man är otroligt nöjda över att vi bokade Jørn till vårat bröllopet. Vi hade bokat en halvdagsfotografering. Vi hann bli trötta innan Jørn och hans assistent blev det. Det var väldigt enkelt att bli fotad av Jørn, han hjälpte oss med hur vi skulle posera för att få de bästa bilderna, och vilka bilder vi fick. Var svårt att välja bland alla fantastiska bilder vi fick. Jørn är otroligt professionell och vi rekommenderar han starkt som fotograf. Vi kommer helt klart ta kontakt i framtiden om vi behöver en fotograf.

Bryllupet til Christina & Martin, Oslo

Se flere bilder herFotograf i studio, ansiktsmaling i Drammen

Energisk - engasjert - tålmodig - dyktig - inkluderende - blid - koselig - en flott fotograf

Kristin, Studio Jørn BeheimBryllupsfotograf Røyken kirke, se bilder her

Du gjorde dagen vår helt fantastisk og fikk atmosfæren og følelsene våre inn i bildene på en helt super måte. Vi er kjempefornøyde Og du kommer garantert til å bli anbefalt på det sterkeste til venner og bekjente! Koser meg fortsatt med bildene, sitter her og kjenner dagen om igjen

Bryllupet til Elisabeth & Geir, Røyken

Se flere bilder herBryllupsfotograf på Mokollen i Sandefjord

Tusen takk for de fantastiske bildene du tok på vår bryllupsdag!! Vi er så takknemlige for engasjementet og profesjonaliteten til Jørn. Vi er kjempe fornøyd, og det kunne ikke blitt bedre!

Bryllupet til Elin & Ole Kristian, Sandefjord

Se flere bilder herBryllupsfotograf Nesodden og hele Norge

Utrolig profesjonell, engasjert i at vår dag skulle bli perfekt på alle måter, gledet seg på våres vegne og det merket vi godt i jobben han utførte! Fantastisk !!

Bryllupet til Camilla & Marius, Nesodden

Se flere bilder her

Se video-slideshow herTunnel of love - Bryllupsfotograf Jørn Beheim

Jørn er en veldig engasjert og flink fotograf som vi vil anbefale varmt. Fra vi tok kontakt med han til vi hadde fått alle bildene har han vært svært pålitelig, positiv og engasjert. Vi er veldig fornøyd med å ha hatt han som vår bryllupsfotograf, og våre venner og bekjente har gitt gode tilbakemeldinger på hans fotografier og fremtoning i bryllupet.

Bryllupet til Pernille & Mikkel, Holmenkollen

Se flere bilder her

Se video-slideshow her
Gorgeous baptism pics of our daughter! Thank you very much! Recommended photographer for your best life moments.

Dåp Georgiana & Torben, Asker KirkeBryllupsfotograf Gulskogen Gård og Drammen

Vi var så heldige å få ha fotograf Jørn Beheim med oss under hele vårt bryllup. Han gjorde dagen våres perfekt med artige innspill og gode humør, bildene han tok ble helt fantastiske. Han har en egen evne til å få med atmosfæren inn i bildene sine, så ser du etter en som kan ta bilder til deres bryllup så treffer dere godt her. Vi hadde med Jørn hele dagen, og fikk mange gode og artige bilder fra festen også. Vi anbefaler Jørn Beheim på det sterkeste.

Bryllupet til Siw & Jan Aage, Nedre Eiker

Se flere bilder herBabybilder med lue - fotograf Jørn Beheim tar bildene

Utrolig flink, dyktig, blid og imøtekommende. Finner på mange morsomme og kreative ideer for å få flotte bilder.

Nyfødtfotografering Mari & Thomas, Studio Jørn BeheimVind i sløret i bryllupet - se fotograf Jørn Beheim

Jørn tok bilder av oss når vi giftet oss. UTROLIG dyktig, dedikert og hyggelig fyr som gav oss flotte og minnerike bilder. Vår varmeste anbefaling.

Bryllupet til Idun & Marius, Drammen

Se flere bilder herBryllupsfotografering av marinen i Norge

Flink fotograf som er både kreativ og engasjert. Ble veldig fornøyd med bildene.

Bryllupet til Siv & Kay, Drammen

Se flere bilder herKontaktskjema

Kontaktskjemaet er den beste måten for henvendelser. Der svarer jeg så raskt jeg har ledig tid og tilgang til kalender.* På alle bilder tatt i bryllup følger filene i høyoppløst format med uten ekstra vederlag. Ingen overraskelser!

* Betaling forfaller i to deler (25% + 75%). Når bryllupsdatoen bookes sendes det ut en faktura på 25% av totalbeløpet. Dette låser kalenderen til dere denne datoen. Sluttfakturaen på 75% av beløpet forfaller rett i forkant av bryllupet. Fakturaen som sendes ut ved booking på 25% er ikke refunderbar ved kansellering av bryllup eller andre årsaker da nye kunder blir avvist på deres dato.

* Som bryllupsfotograf er bildene jeg tar min beste markedsføring, flotte bilder tatt av bryllupspar kan bli brukt på fotografens hjemmesider og markedsføring om ikke annet er avtalt.


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024