Home »
Om meg

Fotograf Jørn Beheim

Fotografering i studio i Drammen - Bryllup i hele Norge

Om meg

Jeg har hatt en lidenskap for fotografering i mange år og startet med å fotografere landskap. I dag er jeg veldig glad for den tiden jeg brukte på alle landskapsbildene når jeg fotograferer mennesker. For fotografering handler om lys, og forståelse av hvordan lyset påvirker motivet. Et landskapsbilde kan man komme tilbake til og ta en annen dag når lyset er riktig, men dette går ikke når man skal fotografere i f.eks et bryllup. Her må man ha tenkt igjennom hva man gjør hvis lyset ikke er spesielt bra den dagen og hvordan man skal løse det. Dette er også grunnen til at jeg noen ganger bruker naturlig tilgjengelig lys, men også bruker profesjonelt studioutstyr for å forme lyset slik jeg vil at det skal falle på motivet.

Min ønske som fotograf er å ta tidløse bilder med ett gjennomført godt håndverk.

Fotografering både utendørs og i studio.

Fotograf i Drammen, bryllup og studiofotograferingJeg har studio i Drammen, men tar også på meg oppdrag i Oslo og resten av østlandet. Jeg gjør fotooppdrag i bryllup, med familie, portrett, barn, gravid og nyfødt mm. Studioet er godt utstyrt for de fleste type oppdrag, så studiobilder er enkelt å booke hos meg.

Jeg gjør fotooppdrag på hele østlandet, og bryllupsfotografering i hele Norge. Studio rett utenfor Drammen sentrum (6-7 min) med enkel tilkomst fra motorvei i alle retninger (Oslo – Drammen - Tønsberg – Kongsberg).

Se andres tilbakemeldinger herKontaktskjema

Kontaktskjemaet er den beste måten for henvendelser. Der svarer jeg så raskt jeg har ledig tid og tilgang til kalender. Det er mindre effektivt med telefon da jeg ofte er på farten i oppdrag.


Jørn Beheim
// fotograf
Gamle Kongevei 20 B,
3074 Sande i Vestfold

(+47) 90 50 50 01
jorn@jornbeheim.no
Facebook
InstagramFotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024