Fotograf Jørn Beheim
Stilig mann i dress - ta de proffe bildene i studio
Fotografering av portrettbilder til sosiale medier
Portrettbilder i studio
Portrettfotograf i Drammen
Portrettbilder i Drammen. Fotograf Jørn Beheim.
Fotograf konfirmasjon studio og utendørs
Portrettbilder utendørs - Fotograf Jørn Beheim
Flotte portrettbilder i studio. Studio i drammen
Fargerikt portrettbilde i Skoger, Fotograf Jørn Beheim

Fotograf Jørn Beheim er en profesjonell fotograf med base i Drammen. 

Det er mulig å booke fotografering både i studio og utendørs. 

Ønsker du flotte portrettbilder tatt i studio?

Som studiofotograf gjør jeg mye forskjellige type fotograferinger. Det er mye barn og familiebilder, men det er også en stadig økende andel voksne som kommer for å få tatt profesjonelle studiobilder. Dette setter jeg stor pris på, og synes det er flott at det virker som mange nå er lei selfies tatt på en armlengdes avstand. Det er mange bruksområder for gode studiobilder. Portrettbilder til hjemmet men også til bruk i arbeidsliv og annet, mulighetene er mange. Noen trenger rene headshots til profilbilder eller jobbsøknader, mens andre igjen er ute etter noe kunstnerisk som gjør seg godt printet stort på en vegg.

Portrettbilder i studio

Felles for all studiofotografering,  og portrettbilder er at du får så mye tid du ønsker til bildene. Du kan ta med deg forskjellige skift og jeg endrer gjerne på bakgrunnsfarger og valg av studioutstyr for å få de gode bildene. Når bildene er tatt kommer du tilbake for en kostnadsfri visningstime. Her kan du velge ut bilder du ønsker, og disse bildene vil jeg jobbe med etterbehandling på. Det går faktisk mer tid på redigering av bildene enn fotograferingen. Det er med andre ord ingen grunn til bekymring over at du ikke får brukt filtere som i selfies. Bildene blir retusjert og etterbehandlet etter dine ønsker.

Portrettbilder utendørs på avtalt lokasjon eller hjemme hos kunde

Hvis du ønsker portrettbilder men ikke ønsker å reise er det også mulig for meg å komme til deg for fotografering. Bildene kan selvfølgelig tas utendørs, men jeg har også fraktbart utstyr for studio som gjør at jeg kan ta bilder du ville trodd var tatt i studio hjemme hos deg. Studio-bakgrunner og belysning har jeg plass til i bilen. Hvis du ønsker å høre mer om mulighetene se enten hjemmeside eller ta kontakt med meg på mail eller telefon.


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn.beheim@gmail.com, Copyright @ 2018