Home »
Priser »
Fotografering på lokasjon

Fotografering på lokasjon

Fotografering på lokasjon er ideelt å bruke til selskaper, utendørs portretter, dåp, konfirmasjon og annen fotografering som ikke tas i fotostudioet.


Fotografering konfirmant i Drammen

På grunn av den ekstra tiden det tar å reise ut fra studioet med lysutstyr tilbys lokasjonsfotografering kun med bilder inkludert i pakkeprisen. Dette gjør det oversiktlig for deg som kunde å vite hva prisen blir totalt og hva som er inkludert.

Lokasjonsfotografering kan bookes alle dager utenfor lørdager som er satt av til bryllupsfotografering. Utenfor bryllupsesong kan det bli gjort unntak på dette, ta kontakt for å sjekke din dag.


Jeg tilbyr to pakker for fotografering på lokasjon. Begge pakkene har bildene inkludert i prisen i full oppløsning. Det følger også med ett flott visningsalbum på nett, dette gjør det enkelt å dele bildene med familie og venner. Forskjellen på pakkene er tiden det er satt av til fotografering.

Pakkene dekker kjøring innenfor Oslo - Drammen - Tønsberg - Kongsberg.


Priser fotografering

Prisene for fotografering er inkludert mva og bildene i full oppløsning samt ett flott visningsalbum på nett som du kan dele videre til familie og venner.

Etterarbeid og fargekorrigering av bildene er også inkludert i prisen. Selve fotograferingen er gjerne den minste delen av tidsbruken.

Portrett fotograf utendørs

Lokasjonspakke 1

 • 1 time fotografering
 • Bilder inkludert i full oppløsning uten vannmerke
 • Visningsbilder på internett i flott album som egner seg for deling med familie og venner
 • Etterarbeid og fargekorrigering er inkludert i prisen
 • Kjøring inkludert innenfor Oslo - Drammen - Tønsberg - Kongsberg
 • Minimum 30 bilder levert høyoppløst (ofte mer)

Pris kr: 9900,- inkl. mva (Bilder i full oppløsning inkludert)

Lokasjonspakke 2

 • 2 timer fotografering
 • Bilder inkludert i full oppløsning uten vannmerke
 • Visningsbilder på internett i flott album som egner seg for deling med familie og venner
 • Etterarbeid og fargekorrigering er inkludert i prisen
 • Kjøring inkludert innenfor Oslo - Drammen - Tønsberg - Kongsberg
 • Minimum 90 bilder levert høyoppløst (ofte mye mer)
 • Ekstra tid kan kjøpes for 3000,- pr time inkl. mva (etterarbeid inkludert)

Pris kr: 11.900,- inkl. mva (Bilder i full oppløsning inkludert)

Andre muligheter

Hvis du ønsker enda lavere pris og ikke har behov for mange bilder kan det være enda rimeligere å ta bildene i studio. Der betaler du en lav pris for selve fotograferingen og står helt fritt til å bestille bilder i etterkant. Studiofotografering kan du lese mer om her


Hvordan enklest booke fotografering på lokasjon?

Kontaktskjemaet er den beste måten for henvendelser. Der svarer jeg så raskt jeg har ledig tid og tilgang til kalender.* På alle bilder tatt på lokasjon følger bildefilene i høyoppløst format med uten ekstra vederlag. Ingen overraskelser!

*Bestilt fotoshoot blir fakturert ved booking. Hvis tidspunkt er over en måned unna faktureres 25% ved booking og siste 75% i forkant fotoshoot.

* Som fotograf er bildene jeg tar min beste markedsføring, flotte bilder kan bli brukt på fotografens hjemmesider og markedsføring om ikke annet er avtalt.


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024