Fotograf som tar bilder fra Norsk vår
Fotografering konfirmant i Drammen
Fotografering Austad gård, fotograf familiebilder
Fotograf i Hokksund - Se bildene fotograferingen her
Solnedgang og flotte foto - se fotograf jornbeheim.no
Barn og familie i fotostudio - Fotograf Jørn Beheim
KULE FAMILIEBILDER I DRAMMEN - FOTOGRAF JØRN BEHEIM
SYLLING FOTOGRAF - SE JORNBEHEIM.NO FOR GODE BILDER
Barn i studioet - studiofotografering med kvalitet

Barn og familie fotografering

Familiebilder gjør seg flott på veggen i hjemmet. Her får dere tatt bildene av barn, med og uten foreldre. Det er mulig å velge forskjellige farger på bakgrunn. Det oppfordres til at dere har med egne rekvisitter dere ønsker i bildene.

Familiebilder

Familiefotografering er fint hvis dere har søsken dere vil ha fotografert sammen. Ofte får barn og søsken litt ekstra tid av fotograferingen selv om det også tas bilder av hele familien samlet. Hvor dere ønsker mest fokus under fotografering bestemmer dere selv. Fotograferingen er ment for en vanlig familie med foreldre og barn. Har dere dyr i familien dere ønsker å ha med så går det fint, men regn med at det går med ekstra tid til dette. Ellers får dere så mye tid dere ønsker til fotograferingen.

Av klær bør dere ha litt matchende farger. Styr unna for mye mønster, ensfargede klær er langt mer tidløst. Ta gjerne en runde med strykejernet dagen før dere kommer, det ser rett og slett bedre ut hvis ting er på stell. Dere må gjerne komme i laidback stil som olabukse og t-skjorte, men det kan også være langt mer stil hvis dere alle har fine skjorter f.eks.

Her kan dere lese mer om studiofotografering


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn.beheim@gmail.com, Copyright @ 2019