Home »
Priser »
Bryllupsbilder

Bryllupsbilder i studio

Som fulltids bryllups, -og studiofotograf utgjør bryllupsfotografering en stor del av mitt arbeid gjennom året. De aller fleste av disse bildene blir tatt i vanlig bryllupsfotografering i helgene. Hvis dere ønsker å få tatt kun selve bryllupsbildene i studio er dette mulig hos meg.

Bryllupsbilder i studio, Fotograf Jørn Beheim

Gallerier - Portrett

Bryllupsbilder og fotografering i studio

Fordelen er at det kan avtales en annen dag enn bryllupsdagen for fotografering. I noen tilfeller kan det kanskje også være mulig for de som gifter seg på tinghuset i ukedagene å komme til studiofotografering i etterkant samme dag.

I de vanlige bryllups-pakkene som tilbys for fotografering på bryllupsdag i helgene er bildefilene inkludert i pakkeprisen. Dette gjelder ikke for bryllupsbilder i studio, dette regnes som de andre fotopakkene i studio. Pakkene for bryllupsfotografering utendørs/helg er mye mer tidkrevende med forberedelser, befaring, fotografering og etterbehandling. Derfor skilles det på dette.

Her kan du lese mer om de komplette pakkene i bryllup

Husk at det også er mulig å bestille ukedags-bryllupsfotografering utendørs med bildefiler inkludert. Dette kan du lese mer om i linken over. Hvis det ønskes større variasjon i bilder, mer tid til fotografering, forlovere og familie med i bildene, og i tillegg bildefilene inkludert er det pakke nr. 5 som er ett godt alternativ til bryllupsbilder i studio.

Bildegalleri utendørs bryllupsbilder: Gallerier - Bryllup

Stor variasjon og god tid

Med bryllupsbilder i studio kan det velges forskjellige bakgrunnsfarger, og disse kan godt byttes på underveis i fotograferingen hvis dere ønsker. Hvis det ikke er anskaffet tradisjonell bryllupskjole så kom i klær som matcher hverandre. Det blir aller best med en dress og kjole.

Dere får så mye tid dere ønsker til bildene i studioet. Pakken dekker to personer. Hvis paret har barn kan disse være med på noen av bildene, men fokus ligger på bryllupsbildene med paret. Hvis det ønskes familie eller forlovere i bildene kan dette avtales mot tillegg.

Pris kr: 990,- inkl. mva (visningsalbum på nett er inkludert)

Priser for valgfritt kjøp av bilder finner du her: Priser for bilder


Generell informasjon om studiofotografering

Hvordan enklest booke fotografering bryllup i studio?

Kontaktskjemaet er den beste måten for henvendelser. Der svarer jeg så raskt jeg har ledig tid og tilgang til kalender.


* Betaling for fotoshooten blir fakturert ved bestilling av time. Eventuelle utkjøp av digitale filer eller fotoforstørrelser blir fakturert i etterkant etter avtale.

* Som fotograf er bildene jeg tar min beste markedsføring, flotte bilder tatt på fotoshoot kan bli brukt på fotografens hjemmesider og markedsføring om ikke annet er avtalt.


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn.beheim@gmail.com, Copyright @ 2022