Home »
Familiefotografering

Familiefotografering

Hos meg er det enkelt å bestille bilder av familien. Jeg har fotostudio og kan ta bildene i studioet, men du kan også velge å få tatt bilder i selskap eller utendørs på lokasjon.

Valg mellom studiofotografering og fotografering på lokasjon vil være basert på hva slags look du ønsker på bildene. I noen tilfeller som fotografering i ett selskap vil det selvfølgelig bli nødvendig at jeg kommer til dere for fotograferingen. Fordelen er at jeg gjør begge deler og du får valgfrihet som dekker all fotografering.

Studiofotografering av familie og barn

Familiebilder i studio

Hvis valget er studiobilder ligger studioet rett utenfor Drammen sentrum med kort avstand til motorvei. Dette gjør det enkelt å reise hit fra Oslo, Kongsberg og Tønsberg. Alle som bor innenfor dette har kort vei, og det er parkering ved inngangen. Enklere blir det ikke!

Her kan du lese mer om fotografering av familie i studio

Familiebilder på lokasjon og i selskap

Ønsker du bildene tatt utendørs i fine omgivelser er dette ett godt alternativ for fotografering. Her kan fotoshoot legges til f.eks en solnedgang med godt resultat.

Ofte blir familiebilder på lokasjon tatt som en del av ett større selskap. Dette kan være alt fra ett 70-årslag til konfirmasjon, dåp og annet.

Alt av fotografering utenfor studioet blir regnet som fotografering på lokasjon som du kan lese mer om her: Fotografering på lokasjon

Hva er forskjeller i pris på fotografering i studio og lokasjon?

Den store forskjeller er at du ved fotografering i studio betaler en lav pris for selve fotoshooten og bestiller bilder i etterkant (ingen kjøpeplikt). Og alternativt ved fotografering på lokasjon er bildene inkludert i en ferdig pakke basert på tiden du har ønsker fotografering av.

Generelt kan det sies at det er rimeligere med studiofotografering hvis du kun har behov for ett mindre antall bilder. Alternativt vil du få med ett stort antall bilder inkludert i prisen ved fotografering på lokasjon.

Grunnen til at bildene er inkludert i ferdig pakke på lokasjonsfotografering er den økte tiden det tar å reise til dere, samt ofte stor variasjon av bilder. Dette blir derfor priset samlet og gir deg full oversikt over budsjettet.

Sjekk tilgjengelighet her

Kontaktskjemaet er den beste måten for henvendelser. Der svarer jeg så raskt jeg har ledig tid og tilgang til kalender.Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024