Babybilder med lue - fotograf Jørn Beheim tar bildene
Nyfødt og våken, her kan du få tatt de flotte bildene
Baby med en bønn - se studiofotograf Jørn Beheim
Studiofotografering av barn, gutt i olabukse i studioet
Nyfødtbilder i Drammen tatt i studio
Barn og familie i fotostudio - Fotograf Jørn Beheim
Studiobilder av baby, her fra studio i Drammen
Fotograf i nærhet Kongsberg. Fotograf Jørn Beheim
Fotografering av nyfødt i kurv
Fotostudio i Drammen - FOTOGRAF Jørn Beheim tar bildene
Babyfotograf i nærhet Holmestrand med eget studio
Studiobilder av baby, her er bildet tatt med kurv
Nyfødt i fotostudio Drammen. Se flotte studiobilder her
Fotografering mamma og baby, studiofotograf Jørn Beheim
Fotograf i Kongsberg. Fotografering ute og i studio
Babybilder med pledd - se jornbeheim.no
Fotograf i Lier - Se jornbeheim.no for fotografering
Flotte nyfødt og babybilder i Drammen
Nyfødt-fotografering i Drammen, fotograf jørn beheim
Flotte nyfødt-bilder i studio. Fotostudio i drammen
Nyfødt i studio og de flotte bildene, Drammen
Flotte nyfødtbilder i studio finner du hos fotografen
Mor med sitt barn - studiobilder du husker lenge
Studiobilder av baby med hatt, studio i Sande, Vestfold
Studiobilder av nyfødt, studiofotograf jørn beheim
Fotograf til baby og nyfødt - Kongsberg - Drammen
Babybilder med stilig bil i studio, fotograf i Drammen
Fotograf baby I studio. Studiofotografering i Drammen.
Studiofotografering i Vestfold, guttebaby
Home »
Nyfødt & Baby

Nyfødt i studio

Det er mulig å ta nyfødtbilder frem til 4 uker etter fødsel. Jo tidligere du kommer jo enklere vil det være å få barnet til å sove under fotograferingen. Er barnet i søvn vil det være lettere å få de flotte avslappede utrykkene som ser godt ut på nyfødtbilder. Nyfødt-fotografering er ikke den meste krevende formen for fotografering, men det er en av de de som tar mest tid. Dette på grunn av at barnet må få tid til å falle i ro etter bytte av posering eller rekvisitter.

Under fotograferingen får dere god tid. Det viktigste er å få tatt de virkelige gode bildene dere vil ha på veggen i hjemmet. Vanlig tidsbruk er opp til 2 timer. Dere må regne med mating og tid til å få barnet i søvn underveis.

Jeg har en del rekvisitter som kasser, kurver og slikt her i studioet. Men du oppfordres til å også ta med egne ting du kunne tenke deg å ha med i bildene. Ofte kombineres det rekvisitter fra studioet med det kunder har med seg til fotografering. Det kan også være smart med noen strikkede eller andre fine plagg til barnet. Flere skift går fint! Ta gjerne med noe som kan dekke over bleie på bildene.

Ekstra trygghet

Hvis barnet ikke har dagen på oppsatt fotografering og bildene bærer preg av dette så setter vi opp en ny dato kostnadsfritt for deg som kunde.

Babybilder i studio

Denne tiden går så utrolig fort, og blir etterhvert ett vagt minne. Dette er også bilder som kan pryde veggen i hjemmet mange år fremover. Pass på å få tatt disse viktige bildene før barnet blir for stort.

Babybilder kan tas i perioden 2-9 måneder etter fødsel. Alle barn har forskjellig utvikling, du vil få forskjellige utrykk avhengig av hvilken tid i perioden du gjør fotograferingen. I de første månedene vil det bli bilder av barnet liggende da barnet ikke er sterkt nok til å sitte selv. I denne perioden blir det ofte best og fokusere på babyen alene i bildene. I de siste månedene vil barnet kunne sitte selv og du kan få sitte-bilder. Du som kunde oppfordres til å tenke over hva du foretrekker slik at du kommer i riktig periode. Hvis barnet har eldre søsken kan det være lettere å fotografere de samlet hvis barnet kan sitte. Det er med andre ord ok å ha med søsken, eller om dere som foreldre vil være med i noen av bildene.

I studioet har jeg forskjellige farger på bakgrunn, dere velger hvilket utseende dere ønsker. Ofte skifter jeg også bakgrunnsfarge under fotograferingen for å få mer variasjon i bildene hvis dere har valgt en pakke med god nok tid. Det finnes rekvisitter i studioet som kan brukes i bildene. Dere som kunde oppfordres til å ta med egne ting også. Har dere leker, bamser eller større ting som lekebiler eller annet, ta det med.

Av bekleding kan dere ta med forskjellige skift. Luer, hårbånd og annet som lett kan skiftes på vil gi enda mer variasjon.

Studio

Studio rett utenfor Drammen. Det er parkering rett utenfor døren og enkel tilkjøring fra Oslo - Drammen - Kongsberg - Tønsberg.

Les mer om studiofotografering


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024