Fotograf Jørn Beheim
»
Info

Fotograf Jørn Beheim

Fotografering i studio i Drammen - Bryllup i hele Norge

Om meg

Jeg har hatt en lidenskap for fotografering i mange år og startet med å fotografere landskap. I dag er jeg veldig glad for den tiden jeg brukte på alle landskapsbildene når jeg fotograferer mennesker. For fotografering handler om lys, og forståelse av hvordan lyset påvirker motivet. Et landskapsbilde kan man komme tilbake til og ta en annen dag når lyset er riktig, men dette går ikke når man skal fotografere i f.eks et bryllup. Her må man ha tenkt igjennom hva man gjør hvis lyset ikke er spesielt bra den dagen og hvordan man skal løse det. Dette er også grunnen til at jeg noen ganger bruker naturlig tilgjengelig lys, men også bruker profesjonelt studioutstyr for å forme lyset slik jeg vil at det skal falle på motivet.

Min ønske som fotograf er å ta tidløse bilder med ett gjennomført godt håndverk.

Min andre store lidenskap er fallskjermhopping. I Norgesmesterskapet i 2010 tok laget mitt Gull i Freefly Intermediate og Sølv i Freefly Open. Her var jeg lagets kamera og videomann. I dag har jeg sluttet å konkurrere men tar fortsatt bilder fra fallskjermhopping.

Fotografering både utendørs og i studio.

Fotograf i Drammen, bryllup og studiofotograferingSom fotograf har jeg studio i Drammen, men tar også på meg oppdrag i Oslo og resten av østlandet. Jeg gjør fotooppdrag i bryllup, med familie, portrett, barn, gravid og nyfødt mm. Studioet er godt utstyrt for de fleste type oppdrag, så studiobilder er enkelt å booke hos meg. Jeg jobber også for bedrifter med fotografering til reklame og annonser.

Jeg gjør fotooppdrag på hele østlandet, og bryllupsfotografering i hele Norge. Studio rett utenfor Drammen sentrum (6-7 min) med enkel tilkomst fra motorvei i alle retninger (Oslo – Tønsberg – Kongsberg).

Se andres tilbakemeldinger herJørn Beheim
// fotograf
Gamle Kongevei 20 B,
3074 Sande i Vestfold
(+47) 90 50 50 01
// ring meg
jorn.beheim@gmail.com.
// send en mail
Facebook
//følg meg
Instagram
// firkanta bilder

Kontaktskjema

Ring telefon 90 50 50 01 eller fyll ut dette skjemaet, du får raskt svar.Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn.beheim@gmail.com, Copyright @ 2018