Home »
Konfirmasjon

Konfirmasjon

Konfirmasjon og fotografering i Drammen

En av de store øyeblikkene i livet er konfirmasjon. Dette er skillet fra å være barn til å bli voksen. Dette skjer selvfølgelig over tid, men konfirmasjonen er ett veiskille som dere bør ha minner fra.

Konfirmanter i dag bestemmer mye selv, og har sitt eget syn på hvilke bilder som er stilige. Det er mulig å ta bilder som både konfirmanten og foresatte liker ved å variere litt i oppsett. Hvorfor ikke gjøre begge deler? Fra tradisjonelle bilder, til det de yngre liker.

Fotografering utendørs eller i studio?

Fotograf konfirmasjon studio og utendørs

Hos meg er det mulig å gjøre begge deler. Jeg kan ta bilder av konfirmanten i fotostudio, det er også mulig å ta bildene utendørs på lokasjon. Hva dere foretrekker er helt opp til dere som familie.

Hva er forskjellen i pris på studio og utendørs?

Fotografering konfirmant i Drammen

Hvis ønsket er noen få gode bilder vil det være rimeligst å gjøre dette i studioet. Da kommer dere i studioet, og betaler kun for bildene dere ønsker. Vil dere ha bilder utendørs, eller bilder i større antall på sted etter ønske, vil det være ett godt valg å bestille bilder på lokasjon.

Forskjellene i pris

Fotograf til konfirmasjon, se fotograf Jørn Beheim

Den store forskjellen i pris for studio / lokasjon er at du ved studiobilder kun betaler for fotoshoot ved booking, og kjøper bildene etterpå. Ved fotografering på lokasjon er alt samlet i en hel pakke hvor du får med bildene i prisen slik at du ikke trenger å kjøpe bilder i etterkant.

Hva lønner seg?

Det spørs på antall bilder du ønsker å sitte igjen med:

Ved studiofotografering betaler du for fotoshooten først. Bildene i etterkant kan du velge å kjøpe, men det er ingen kjøpeplikt. Bildene du eventuelt ønsker å kjøpe blir retusjert og levert i full oppløsning etter du bestemmer deg for kjøp.

Alternativt kan du få med ett stort antall bilder ved å bestille en ferdig pakke på lokasjon. Disse pakkene har en fast kostnad, men gir deg flere bilder i tillegg til at jeg kommer til dere. Felles er at bildene følger med i full oppløsning inkludert i prisen. Grunnen til at disse pakkene blir priset med bilder inn i en ferdig pakke er den totale tidsbruken ved å kjøre til avtalt sted, og i tillegg stor variasjon i bilder og antall som gjør at tiden må betales for. Fordelen er at det ikke er noen kjøp av bilder i etterkant.

Studio

Her finner du informasjon om fotografering i studio

Lokasjon

Her er informasjon og priser for fotografering på lokasjon


Sjekk tilgjengelighet herFotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn.beheim@gmail.com, Copyright @ 2022