Home »
Konfirmasjon

Konfirmasjon

Konfirmasjon og fotografering i Drammen

En av de store øyeblikkene i livet er konfirmasjon. Dette er skillet fra å være barn til å bli voksen. Dette skjer selvfølgelig over tid, men konfirmasjonen er ett veiskille som dere bør ha minner fra.

Konfirmanter i dag bestemmer mye selv, og har sitt eget syn på hvilke bilder som er stilige. Det er mulig å ta bilder som både konfirmanten og foresatte liker ved å variere litt i oppsett. Hvorfor ikke gjøre begge deler? Fra tradisjonelle bilder, til det de yngre liker.

Fotografering utendørs eller i studio?

Fotograf konfirmasjon studio og utendørs

Hos meg er det mulig å gjøre begge deler. Jeg kan ta bilder av konfirmanten i fotostudio, det er også mulig å ta bildene utendørs på lokasjon. Hva dere foretrekker er helt opp til dere som familie.

Hva er forskjellen i pris på studio og utendørs?

Fotografering konfirmant i Drammen

Hvis ønsket er noen få gode bilder vil det være rimeligst å gjøre dette i studioet. Da kommer dere i studioet, og betaler kun for bildene dere ønsker. Vil dere ha bilder utendørs, eller bilder i større antall på sted etter ønske, vil det være ett godt valg å bestille bilder på lokasjon.

Forskjellene i pris

Fotograf til konfirmasjon, se fotograf Jørn Beheim

Den store forskjellen i pris for studio / lokasjon er at du ved studiobilder kun betaler for fotoshoot ved booking, og kjøper bildene etterpå. Ved fotografering på lokasjon er alt samlet i en hel pakke hvor du får med bildene i prisen slik at du ikke trenger å kjøpe bilder i etterkant.

Hva lønner seg?

Det spørs på antall bilder du ønsker å sitte igjen med:

Ved studiofotografering betaler du for fotoshooten først. Bildene i etterkant kan du velge å kjøpe, men det er ingen kjøpeplikt. Bildene du eventuelt ønsker å kjøpe blir retusjert og levert i full oppløsning etter du bestemmer deg for kjøp.

Alternativt kan du få med ett stort antall bilder ved å bestille en ferdig pakke på lokasjon. Disse pakkene har en fast kostnad, men gir deg flere bilder i tillegg til at jeg kommer til dere. Felles er at bildene følger med i full oppløsning inkludert i prisen. Grunnen til at disse pakkene blir priset med bilder inn i en ferdig pakke er den totale tidsbruken ved å kjøre til avtalt sted, og i tillegg stor variasjon i bilder og antall som gjør at tiden må betales for. Fordelen er at det ikke er noen kjøp av bilder i etterkant.

Studio

Her finner du informasjon om fotografering i studio

Lokasjon

Her er informasjon og priser for fotografering på lokasjon


Sjekk tilgjengelighet her

Kontaktskjemaet er den beste måten for henvendelser. Der svarer jeg så raskt jeg har ledig tid og tilgang til kalender.Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024