Home »
Priser »
Digitale bildefiler

Digitale bildefiler i full oppløsning


Ved studiofotografering betaler man en lav pris for selve fotoshooten med en kostnadsfri visningstime hvor det er mulig å bestille bilder i etterkant. Her er prislisten for de som ønsker å kjøpe digitale bildefiler for lagring eller selvprint.

Det er også mulig å kjøpe fysiske fotoforstørrelser direkte fra fotografen i stedet for digtale filer, se da: Priser - Fotoforstørrelser på papir

Alle bildefiler leveres digitalt i full oppløsning, og etterarbeid og retusjeringen er inkludert. Det ligger mye arbeid i dette etterarbeidet, i snitt tar hvert eneste bilde rundt en time og dette er inkludert i prisen.

Kvalitet er viktig, det selges derfor ikke bilder uten etterbehandling fra studioet

Her finner du priser for bildene i forskjellige antall:

1 digital bildefil i full oppløsning og retusjering kr: 1290,- inkl. mva
3 digitale bildefiler i full oppløsning og retusjering kr: 2990,- inkl. mva
5 digitale bildefiler i full oppløsning og retusjering kr: 3690,- inkl. mva
10 digitale bildefiler i full oppløsning og retusjering kr: 4990,- inkl. mva
15 digitale bildefiler i full oppløsning og retusjering kr: 5990,- inkl. mva
20 digitale bildefiler i full oppløsning og retusjering kr: 6890,- inkl. mva
25 digitale bildefiler i full oppløsning og retusjering kr: 7790,- inkl. mva
30 digitale bildefiler i full oppløsning og retusjering kr: 8490,- inkl. mva

Ved kjøp av over 30 bilder vil snittprisen pr stk være uendret fra pakken på 30 bilder p.g.a tiden det tar å retusjere bildene.


Hvorfor må man betale ekstra for å kjøpe bilder etter studiofotografering?

Det hadde ikke vært mulig å leve av grunnprisen på fotograferingen alene hvis dette var eneste inntekt for en fotograf. Kunders ønsker og behov for det ferdige leverte sluttproduktet er forskjellig. Diffrensiering av prislisten er en god måte å gjøre at du som kunde kun betaler for det som er viktig for deg.

Fordelen for deg er at du betaler en lav sum for selve fotoshooten og kun betaler ekstra for det du har behov for (og kun hvis du virkelig liker bildene). Det er ingen forpliktelse til å bestille noe ekstra. Du får også se bildene før du trenger å bestemme deg.

Ved kjøp av digitale filer i full oppløsning er også retusjering og bildeforbedringer inkludert i prisen (det samme gjelder ved kjøp av større fotoforstørrelser). Bildene er ikke ferdige rett ut av kameraet som mange tror. Etterbehandling er utrolig viktig for sluttresultatet, og dette tar fra 30-120 minutter pr bilde. I snitt bruker jeg nesten en time for hvert eneste bestilte bilde. Etterbehandlingen av bildene tar faktisk mye lenger tid enn selve fotoshooten.

Hvordan bestille bildene?

Det mest vanlige er at kunden bestemmer seg for bildene i den kostnadsfrie visningstimen som følger med etter studiofotograferingen. Du trenger ikke ha med deg penger eller kort. Bildene blir fakturert med faktura på e-post.

Bildene blir også ferdig retusjert og etterbehandlet før fakturaen forfaller. Dette gir deg sikkerhet for at bildene holder lovet kvalitet før du betaler.

Hvordan leveres bildene?

Etter bildene har blitt ferdig etterbehandlet blir de sendt på nett via egen link for nedlasting. Linken for nedlasting kommer fra WeTransfer, og du får beskjed på mail når bildene er klare.

Når du laster ned bildene kan du lagre de på din harddisk, eller rett på en minnepenn hjemme.


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn.beheim@gmail.com, Copyright @ 2022