Home »
Priser »
Pris bilder

Prisliste bilder etter studiofotografering

Ved studiofotografering betaler man en lav pris for selve fotoshooten i det booking gjøres. Prisen ved booking er kun for tiden brukt på fotograferingen, med andre ord bildene følger ikke med.

Her er prislisten for bildene som valgfritt kan kjøpes i etterkant. Bestilte bilder leveres digitalt i full oppløsning, etterarbeid og retusjeringen er inkludert. Disse bildene står du fritt til å bruke der du finner best pris andre steder for fysiske print, forstørrelser, takkekort osv.

Kvalitet er viktig, det selges derfor ikke bilder uten etterbehandling fra studioet

Her finner du priser for bildene i forskjellige antall:

1 digital bilde i full oppløsning og retusjering kr: 1890,- inkl. mva
3 digitale bilder i full oppløsning og retusjering kr: 3390,- inkl. mva
5 digitale bilder i full oppløsning og retusjering kr: 3990,- inkl. mva
10 digitale bilder i full oppløsning og retusjering kr: 4990,- inkl. mva
15 digitale bilder i full oppløsning og retusjering kr: 5890,- inkl. mva
20 digitale bilder i full oppløsning og retusjering kr: 6690,- inkl. mva
25 digitale bilder i full oppløsning og retusjering kr: 7390,- inkl. mva
30 digitale bilder i full oppløsning og retusjering kr: 7990,- inkl. mva


Pris pr stk for bilder faller raskt ved kjøp av flere bilder i pakken. Arbeidet etter fotoshoot med sortering og visningsbilder er det samme uavhengig av bestilling etterkant. Du får derfor den beste prisen ved kjøp av større pakker.

Ved kjøp av over 30 bilder vil snittprisen pr stk være uendret fra pakken på 30 bilder p.g.a tiden det tar å retusjere bildene.


Hvorfor må man betale ekstra for å kjøpe bilder etter studiofotografering?

Det hadde ikke vært mulig å leve av prisen for fotograferingen i studio alene. Kunders ønsker og behov for det ferdige leverte sluttproduktet er forskjellig.

Fordelen for deg er at du betaler en lav sum for selve fotoshooten og kun betaler ekstra for det du har behov for (og kun hvis du virkelig liker bildene). Det er ingen forpliktelse til å bestille noe. Du får også se bildene før du trenger å bestemme deg.

Ved kjøp av bilder er også retusjering og bildeforbedringer inkludert i prisen. Etterbehandling er viktig for sluttresultatet, og dette er tidkrevende. Etterbehandlingen av bildene tar faktisk mye lenger tid enn selve fotoshooten. Det selges kun ferdig behandlede bilder etter fotografering i studio, aldri ubehandlede bilder.

Hvordan bestille bildene?

Det er dette du bruker visningsalbumet til. Tidligere holdt jeg visningstimer hvor du som kunde måtte komme tilbake for å velge ut bildene du ønsket å kjøpe. Etter korona har jeg endret dette til at du nå kan gjøre dette hjemmefra hvor du bruker visningsalbumet til utvelgelse i stedet for å komme tilbake hit. Bildene i visningsalbumet har en semitransparent logo over hele bildet. Visningsalbumet er derfor kun ett verktøy du bruker for å slippe å komme hit to ganger.

Hvordan leveres bildene?

Etter bildene har blitt ferdig etterbehandlet blir de sendt på nett via egen link for nedlasting. Jeg bruker ett eksternt selskap i USA for arbeidet med retusjering. De trenger 5-6 arbeidsdager (man-fre) slik at det går noen ekstra dager fra bestilling legges inn til jeg får sendt deg de ferdige bildene.

Linken for nedlasting kommer fra Dropbox, og du får beskjed på mail når bildene er klare. Når du laster ned bildene kan du lagre de på din harddisk, eller rett på en minnepenn hjemme.


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024