Baby i studio

Denne tiden går så utrolig fort, og blir etterhvert ett vagt minne. Dette er også bilder som kan pryde veggen i hjemmet mange år fremover. Pass på å få tatt disse viktige bildene før barnet blir for stort.

Babybilder med stilig bil i studio, fotograf i Drammen

Bildegalleri: Nyfødt og baby

Baby fotografering

Babybilder kan tas i perioden 2-9 måneder etter fødsel. Alle barn har forskjellig utvikling, du vil få forskjellige utrykk avhengig av hvilken tid i perioden du gjør fotograferingen. I de første månedene vil det bli liggebilder da barnet ikke er sterkt nok til å sitte selv. I denne perioden blir det ofte best og fokusere mer på babyen alene i bildene. I de siste månedene vil barnet kunne sitte selv og du kan få sittebilder. Du som kunde oppfordres til å tenke over hva du foretrekker slik at du kommer i riktig periode. Hvis barnet har eldre søsken kan det være lettere å fotografere de samlet hvis barnet kan sitte. Det er med andre ord ok å ha med søsken, eller om dere som foreldre vil være med i noen av bildene.

Mulighet for stor variasjon

I studioet har jeg forskjellige farger på bakgrunn, dere velger hvilken look dere ønsker. Ofte skifter jeg også bakgrunnsfarge under fotograferingen for å få mer variasjon i bildene. Det finnes rekvisitter i studioet som kan brukes i bildene. Dere som kunde oppfordres til å ta med egne ting også. Har dere leker, bamser eller større ting som lekebiler eller annet, ta det med. Vi tar oss god tid til bildene, det er garantert babyen eller dere foreldre som blir lei fotograferingen først.

Av bekleding kan dere ta med forskjellige skift. Luer, hårbånd og annet som lett kan skiftes på vil gi enda mer variasjon, og er fint hvis dere har med.

Pris kr: 990,- inkl. mva (visningsalbum på nett er inkludert)

Priser for valgfritt kjøp av bilder finner du her: Priser for bilder


Generell informasjon om studiofotografering

Hvordan enklest booke baby fotografering?

Kontaktskjemaet er den beste måten for henvendelser. Der svarer jeg så raskt jeg har ledig tid og tilgang til kalender.


* Betaling for fotoshooten blir fakturert ved bestilling av time. Eventuelle utkjøp av digitale filer eller fotoforstørrelser blir fakturert i etterkant etter avtale.

* Som fotograf er bildene jeg tar min beste markedsføring, flotte bilder tatt på fotoshoot kan bli brukt på fotografens hjemmesider og markedsføring om ikke annet er avtalt.


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024