Home »
Priser »
Boudoir

Boudoir fotografering

Boudoir fotografering gir deg de flotte sensuelle bildene. Om det er en gave til kjæresten, eller ett ønske om å fange minnene for årene som kommer, det er mange gode grunner til å ta flotte boudoir-bilder nå.

Det settes av god tid til fotograferingen. Du kan benytte deg av så mange skift du ønsker, og du bestemmer selv hva slags stil du ønsker på bildene.

Boudoir i studio

Det er fint å ta boudoir bilder i studioet. Bildene tas da gjerne med en mørkere bakgrunn som gir stor kontroll over hva som er synlig i bildet og ikke med lyssetting. Bilder kan tas med stoler, og andre props. Disse bildene vil ha enkle bakgrunner hvor lyssettingen og poseringen vil ha mye å si på resultatet.

Boudoir på lokasjon

Hvis du ønsker naturlige bakgrunner så er det ofte bedre å ta bildene på lokasjon. Om dette er hjemme hos kunde, eller annet sted kan avtales. Hvis du ønsker bilder med naturlige bakgrunner, se prisliste for bilder på lokasjon: Priser - Fotografering på lokasjon

Mine tanker om boudoir bilder

Boudoirbilder skal være stilige og ikke platte. Det handler om vise noe sensuelt og vakkert, uten å egentlig vise mye i det hele tatt. Små hint av kurver og form er det flotteste, bildene trenger ikke være veldig avkledd.


Pris i studio kr: 990,- inkl. mva (visningsalbum på nett er inkludert)

Priser for valgfritt kjøp av bilder finner du her: Priser for bilder


Generell informasjon om studiofotografering

Hvordan enklest booke boudoir fotografering?

Kontaktskjemaet er den beste måten for henvendelser. Der svarer jeg så raskt jeg har ledig tid og tilgang til kalender.


* Betaling for fotoshooten blir fakturert ved bestilling av time. Eventuelle utkjøp av digitale filer eller fotoforstørrelser blir fakturert i etterkant etter avtale.

* Som fotograf er bildene jeg tar min beste markedsføring, flotte bilder tatt på fotoshoot kan bli brukt på fotografens hjemmesider og markedsføring om ikke annet er avtalt.


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024