Home »
Priser »
Familiebilder

Familiebilder i studio

Familiebilder gjør seg flott på veggen i hjemmet. Her får dere tatt bildene av barn, med og uten foreldre. Det er mulig å velge forskjellige farger på bakgrunn. Det oppfordres til at dere har med egne rekvisitter dere ønsker i bildene.

Her finner du priser, tilgjengelighet og online booking: BOOKING STUDIO

Familiebilder med hund, studio i Drammen

Bildegalleri: Barn og Familie

Fotografering av familen

Familiefotografering er fint hvis dere har søsken dere vil ha fotografert sammen. Ofte får barn og søsken litt ekstra tid av fotograferingen selv om det også tas bilder av hele familien samlet. Hvor dere ønsker mest fokus under fotografering bestemmer dere selv. Fotograferingen er ment for en vanlig familie med foreldre og barn. Har dere dyr i familien dere ønsker å ha med så går det fint, men regn med at det går med ekstra tid til dette.

Av klær bør dere ha litt matchende farger. Unngå for mye mønster, ensfargede klær er langt mer tidløst. Ta gjerne en runde med strykejernet dagen før dere kommer, det ser rett og slett bedre ut hvis ting er på stell. Dere må gjerne komme i laidback stil som olabukse og t-skjorte, men det kan også være langt mer stil hvis dere alle har fine skjorter f.eks.

Her finner du priser, tilgjengelighet og online booking: BOOKING STUDIO


Generell informasjon om studiofotograferingFamiliebilder utenfor studioet?

Hvis dere ønsker bilder av familien utenfor studio er det mulig. Se da fotografering på lokasjon: Priser - Fotografering på lokasjonHar du spørsmål?

Her finner du priser, tilgjengelighet og online booking: BOOKING STUDIO
For andre spørsmål, bruker du skjemaet her.


* Betaling for fotopakken blir fakturert ved bestilling av time. Bestilling av ekstra bilder utover inkludert innhold gjøres i visningsalbumet i etterkant.

* Som fotograf er bildene jeg tar min beste markedsføring. Bilder kan sporadisk bli brukt på fotografens hjemmesider og markedsføring om ikke annet er avtalt.


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024