Home »
Priser »
Familiebilder

Familiebilder i studio

Familiebilder gjør seg flott på veggen i hjemmet. Her får dere tatt bildene av barn, med og uten foreldre. Det er mulig å velge forskjellige farger på bakgrunn. Det oppfordres til at dere har med egne rekvisitter dere ønsker i bildene.

Familiebilder med hund, studio i Drammen

Bildegalleri: Barn og Familie

Fotografering av familen

Familiefotografering er fint hvis dere har søsken dere vil ha fotografert sammen. Ofte får barn og søsken litt ekstra tid av fotograferingen selv om det også tas bilder av hele familien samlet. Hvor dere ønsker mest fokus under fotografering bestemmer dere selv. Fotograferingen er ment for en vanlig familie med foreldre og barn. Har dere dyr i familien dere ønsker å ha med så går det fint, men regn med at det går med ekstra tid til dette. Ellers får dere så mye tid dere ønsker til fotograferingen.

Av klær bør dere ha litt matchende farger. Styr unna for mye mønster, ensfargede klær er langt mer tidløst. Ta gjerne en runde med strykejernet dagen før dere kommer, det ser rett og slett bedre ut hvis ting er på stell. Dere må gjerne komme i laidback stil som olabukse og t-skjorte, men det kan også være langt mer stil hvis dere alle har fine skjorter f.eks.

Pris kr: 990,- inkl. mva (visningsalbum på nett er inkludert)

Priser for valgfritt kjøp av bilder finner du her: Priser for bilder


Familiebilder utenfor studioet?

Hvis dere ønsker bilder av familien utenfor studio er det mulig. Se da fotografering på lokasjon: Priser - Fotografering på lokasjon


Generell informasjon om studiofotografering

Hvordan enklest booke fotografering av familie?

Kontaktskjemaet er den beste måten for henvendelser. Der svarer jeg så raskt jeg har ledig tid og tilgang til kalender.


* Betaling for fotoshooten blir fakturert ved bestilling av time. Eventuelle utkjøp av digitale filer eller fotoforstørrelser blir fakturert i etterkant etter avtale.

* Som fotograf er bildene jeg tar min beste markedsføring, flotte bilder tatt på fotoshoot kan bli brukt på fotografens hjemmesider og markedsføring om ikke annet er avtalt.


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn.beheim@gmail.com, Copyright @ 2022