Home »
Priser »
Gravid

Gravid fotografering i studio

Gravid fotografering i studioet. Her har du mulighet til å velge forskjellige bakgrunnsfarger og annen look på bildene. Du velger selv om du ønsker bilder i helfigur eller en kombinasjon av dette og detaljbilder med nærmere fokus på mage.

Her finner du priser, tilgjengelighet og online booking: BOOKING STUDIO

Gravidbilder i studio - se studiofotograf Jørn Beheim

Gallerier - Portrett

Flotte bilder fra din graviditet

Gravidbilder kan tas på flere måter. Det oppfordres til at du har med noen forskjellige skift for variasjon i bildene. Hvis du ønsker å vise formene ved bruk av klær kan det være fint å ha en kjole eller annen bekledning med stretch som følger kroppen. Det er også en mulighet å bruke klær med delvis gjennomsiktig stoff eller tildekning med slør. Et annet valg er kreativ lyssetting i studioet slik at du kan velge å være mer avkledd men skjule deler av kroppen med skygge, og samtidig lyssette områdene du ønsker fokus på. Ved det siste valget må bakgrunnsfargen i studioet være sort slik at deler av kroppen kan skjules med skygge.

Tips for klær å ha med er: Gravidklær som fremhever magen, kjole eller genser med stretch, undertøysett med truse og matchende bh, sjal, klær med mulighet til å kneppe opp foran.

Har du andre ønsker for klær eller rekvisitter så ta det med! Ha gjerne med partner i studioet, dere kan bli fotografert sammen hvis ønskelig.

Her finner du priser, tilgjengelighet og online booking: BOOKING STUDIO


Generell informasjon om studiofotograferingGravid fotografering utendørs?

Ønsker du bildene tatt utenfor studio så går det fint. Se da priser for fotografering på lokasjon: Priser - Fotografering på lokasjonHar du spørsmål?

Her finner du priser, tilgjengelighet og online booking: BOOKING STUDIO
For andre spørsmål, bruker du skjemaet her.


* Betaling for fotopakken blir fakturert ved bestilling av time. Bestilling av ekstra bilder utover inkludert innhold gjøres i visningsalbumet i etterkant.

* Som fotograf er bildene jeg tar min beste markedsføring. Bilder kan sporadisk bli brukt på fotografens hjemmesider og markedsføring om ikke annet er avtalt.


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024