Home »
Priser »
Headshot

Headshot i studio

Her kan du lese mer om headshot fotografering til bedrift, jobb, og andre sosiale medier.

I dagens samfunn er det mange behov for gode headshots. På sosiale medier er profilbildet det første andre ser av deg. Ett godt førsteinntrykk er viktig.

Her finner du priser, tilgjengelighet og online booking: BOOKING STUDIO

Portrettfotograf i Drammen

Gallerier - Portrett

Profesjonelle headshots

Når jeg fotograferer headshots bruker jeg tid på å finne den beste siden av ansiktet, og endrer belysningen til å matche deg best mulig. Hvordan du oppfattes i bildet er viktig. Dette er ofte vanskelig å bedømme på bilder av seg selv. Man blir litt blind når det gjelder egen person.

Målet er å vise deg i godt lys hvor ansiktsutrykk er innbydende. Hvis resultatet er ett bilde hvor du er selvsikker og sympatisk er mye gjort.

Headshot er portrettbilder hvor ansiktet fyller store deler av bildet

På headshot fotografering er du alene om å bli tatt bilder av slik at det blir tid til lys og utrykk. Fotograferingen er ganske lik det som gjøres under portrettbilder men fokus ligger på tettere på ansiktet, slik profilbilder gjerne brukes. Det er selvfølgelig ikke noe i veien med å ta med noen helfigur-bilder når du er her, men fokus ligger på ansiktet og gi deg noe som passer til bruk på nett.

Skaff deg noen gode profilbilder. Dette er en god investering uavhengig av hva det skal brukes til. Fra arbeidsliv til sjekkearena og andre sosiale medier. Vis deg frem fra din beste side!

Her finner du priser, tilgjengelighet og online booking: BOOKING STUDIO


Generell informasjon om studiofotograferingHar du spørsmål?

Her finner du priser, tilgjengelighet og online booking: BOOKING STUDIO
For andre spørsmål, bruker du skjemaet her.


* Betaling for fotopakken blir fakturert ved bestilling av time. Bestilling av ekstra bilder utover inkludert innhold gjøres i visningsalbumet i etterkant.

* Som fotograf er bildene jeg tar min beste markedsføring. Bilder kan sporadisk bli brukt på fotografens hjemmesider og markedsføring om ikke annet er avtalt.


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024