Home »
Priser »
Headshot

Headshot i studio

Her kan du lese mer om headshot fotografering til bedrift, jobb, og andre sosiale medier.

I dagens samfunn er det mange behov for gode headshots. På sosiale medier er profilbildet det første andre brukere ser av deg. Ett godt førsteinntrykk er viktig.

Portrettfotograf i Drammen

Gallerier - Portrett

Profesjonelle headshots

Når jeg fotograferer headshots bruker jeg tid på å finne den beste siden av ansiktet, og endrer belysningen til å matche deg best mulig. Hvordan du oppfattes i bildet er også viktig. Dette er ofte vanskelig å bedømme på bilder av seg selv. Man blir litt blind når det gjelder egen person.

Målet er å vise deg i godt lys hvor også ansiktsutrykk er innbydende. Hvis resultatet er ett bilde hvor du ser selvsikker ut, uten å være overlegen, og dermed ser ut som en person man ville ønsket en samtale med, er mye gjort. Headshot-fotografer kaller dette å være “approachable”.

Headshot er portrettbilder hvor ansiktet fyller store deler av bildet

På headshot fotografering er du alene om å bli tatt bilder av slik at det blir god tid til lys og utrykk. Fotograferingen er ganske lik det som gjøres under portrettbilder men fokus ligger på tettere “crop” og ansiktet, slik profilbilder gjerne brukes. Ofte er bildet tatt så tett at toppen av håret kuttes, dette er ikke en feil men gjort slik for å fylle ett lite profilbilde best mulig. Det er selvfølgelig ikke noe i veien med å ta med noen helfigur-bilder når du er her, men fokus ligger på ansiktet og gi deg noe som passer optimalt til profilbilder på internett.

Skaff deg noen gode profilbilder. Dette er en god investering uavhengig av hva det skal brukes til. Fra arbeidsliv til sjekkearena og andre sosiale medier. Vis deg frem fra din beste side!

Pris kr: 990,- inkl. mva (visningsalbum på nett er inkludert)

Priser for valgfritt kjøp av bilder finner du her: Priser for bilder


Generell informasjon om studiofotografering

Hvordan enklest booke headshot fotografering?

Kontaktskjemaet er den beste måten for henvendelser. Der svarer jeg så raskt jeg har ledig tid og tilgang til kalender.


* Betaling for fotoshooten blir fakturert ved bestilling av time. Eventuelle utkjøp av digitale filer eller fotoforstørrelser blir fakturert i etterkant etter avtale.

* Som fotograf er bildene jeg tar min beste markedsføring, flotte bilder tatt på fotoshoot kan bli brukt på fotografens hjemmesider og markedsføring om ikke annet er avtalt.


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024