Home »
Priser »
Konfirmasjon

Konfirmasjon

Konfirmasjon og fotografering i studio. Her finner du priser og mer info om fotografering av konfirmanten.

Fotograf konfirmasjon studio og utendørs

Her kan du se flere portrettbilder i studio: Gallerier - Portrett

Konfirmasjonsbilder med stil

Her er det mulig å bestille studiofotografering av konfirmanten din. I praksis er dette samme type fotografering som portrettbilder i studio. I konfirmant fotografering har vi god tid og farger på bakgrunn og annet kan skiftes underveis for stor variasjon på bildene.

Lokasjonen for studioet er landlig, og rett over gaten er det en stort jorde som tilhører eiendommen. Her kan vi også ta noen bilder utendørs samtidig som dere kommer for studiobilder hvis dere ønsker dette. Jeg tar ikke noe ekstra for betalt for dette da dere allerede har kommet til min adresse. Her har dere med andre ord mulighet for varierte bilder både inne og ute for en lav pris. Dere kjøper kun bildene dere liker i etterkant, så dere får en oversiktlig pris på fotograferingen.

Dere har valget på å kjøpe ferdig redigerte digitale bildefiler i full oppløsning, eller fotoforstørrelser direkte fra studioet.

Pris kr: 900,- inkl. mva (visningstime er inkludert)

Priser for digitale bilder i full oppløsning finner dere her: Priser - Digitale bildefilerFotografering av konfirmasjon utenfor studio?

Hvis dere ønsker konfirmasjonbilder tatt utenfor studio er det fint mulig. Se fotografering på lokasjon for priser på dette: Priser - Fotografering på lokasjon


Generell informasjon om studiofotografering

Hvordan enklest booke fotografering konfirmasjon?

Du har flere muligheter. Du kan ringe på telefon 90505001, eller bruke kontaktskjemaet her.


* Betaling for fotoshooten blir fakturert ved bestilling av time. Eventuelle utkjøp av digitale filer eller fotoforstørrelser blir fakturert i etterkant etter avtale.

* Som fotograf er bildene jeg tar min beste markedsføring, flotte bilder tatt på fotoshoot kan bli brukt på fotografens hjemmesider og markedsføring om ikke annet er avtalt.


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn.beheim@gmail.com, Copyright @ 2020