Home »
Priser »
Nyfødt

Nyfødt i studio

Det er mulig å ta nyfødtbilder frem til 4 uker etter fødsel. Jo tidligere du kommer jo enklere vil det være å få barnet til å sove under fotograferingen. Er barnet i søvn vil det være lettere å få de flotte avslappede utrykkene som ser godt ut på nyfødtbilder. Nyfødt-fotografering er ikke den meste krevende formen for fotografering, men det er en av de de som tar mest tid. Dette på grunn av at barnet må få tid til å falle i ro etter bytte av posering eller rekvisitter.

Her finner du priser, tilgjengelighet og online booking: BOOKING STUDIO

Flotte nyfødtbilder i studio finner du hos fotografen

Bildegalleri: Nyfødt og baby

Nyfødt fotograferingen

Under fotograferingen får dere god tid. Det viktigste er å få tatt de virkelige gode bildene dere vil ha på veggen i hjemmet. Vanlig tidsbruk er opp mot 2 timer. Dere må regne med mating og tid til å få barnet i søvn underveis.

Prisen for fotografering av nyfødt ligger litt over annen studiofotografering. Grunnen til dette er den økte tidsbruken. Det er viktig at den nyfødte sover for å få de fine bildene, dette og tiden det tar for å få de gode bildene gjør at tiden for fotoshoot ofte blir økt med 2-4 ganger vanlig studiotid.

Nyfødt fotografering er også det jeg oftest må sette opp en ny fotoshoot på. Den gode nyheten er at jeg ikke tar ekstra betalt for en ekstra fotoshoot hvis vi trenger det.

Her finner du priser, tilgjengelighet og online booking: BOOKING STUDIO

Jeg har en del rekvisitter som kasser, kurver og slikt her i studioet. Men du oppfordres til å også ta med egne ting du kunne tenke deg å ha med i bildene. Ofte kombineres det rekvisitter fra studioet med det kunder har med seg til fotografering. Det kan også være smart med noen strikkede eller andre fine plagg til barnet. Flere skift går fint! Ta gjerne med noe som kan dekke over bleie på bildene.

Hvis barnet ikke har dagen på oppsatt fotografering og bildene bærer preg av dette så setter vi opp en ny dato kostnadsfritt for deg som kunde.


Generell informasjon om studiofotograferingHar du spørsmål?

Her finner du priser, tilgjengelighet og online booking: BOOKING STUDIO
For andre spørsmål, bruker du skjemaet her.


* Betaling for fotopakken blir fakturert ved bestilling av time. Bestilling av ekstra bilder utover inkludert innhold gjøres i visningsalbumet i etterkant.

* Som fotograf er bildene jeg tar min beste markedsføring. Bilder kan sporadisk bli brukt på fotografens hjemmesider og markedsføring om ikke annet er avtalt.


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024