Home »
Priser »
Portrettbilder

Portrettbilder i studio

Som studiofotograf gjør jeg mye forskjellige type fotografering. Det er mye barn og familiebilder, men det er også en stadig økende andel voksne som kommer for å få tatt profesjonelle studiobilder.

Her finner du priser, tilgjengelighet og online booking: BOOKING STUDIO

Det er mange bruksområder for gode studiobilder. Portrettbilder til hjemmet men også til bruk i arbeidsliv og annet, mulighetene er mange. Noen trenger rene headshots til profilbilder eller jobbsøknader, mens andre igjen er ute etter noe kunstnerisk som gjør seg godt printet stort på en vegg.

Flotte portrettbilder i studio. Studio i drammen

Bildegalleri: Portrett

Portrettbilder med stil

Du kan ta med deg forskjellige skift og jeg endrer gjerne på bakgrunnsfarger og valg av studioutstyr for å få de gode bildene.

Når du har valgt ut bilder blir disse sendt til etterbehandling og retusjering i USA. Det går faktisk mer tid på redigering av bildene enn selve fotograferingen. Det er med andre ord ingen grunn til bekymring over at du ikke får brukt filtere som i selfies. Bildene blir retusjert og etterbehandlet etter dine ønsker.

Her finner du priser, tilgjengelighet og online booking: BOOKING STUDIOPortrettbilder utendørs i stedet for studio?

Ønsker du portrettbilder tatt utenfor studio så går det fint. Se da priser for fotografering på lokasjon: Priser - Fotografering på lokasjon


Generell informasjon om studiofotograferingHar du spørsmål?

Her finner du priser, tilgjengelighet og online booking: BOOKING STUDIO
For andre spørsmål, bruker du skjemaet her.


* Betaling for fotopakken blir fakturert ved bestilling av time. Bestilling av ekstra bilder utover inkludert innhold gjøres i visningsalbumet i etterkant.

* Som fotograf er bildene jeg tar min beste markedsføring. Bilder kan sporadisk bli brukt på fotografens hjemmesider og markedsføring om ikke annet er avtalt.


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024