Home »
Bryllupsdagen opptatt?

Bryllupsdagen opptatt?

Dyktig bryllupsfotograf i Norge

Hva hvis bryllupsdatoen deres allerede er booket, eller dere ønsker helt spesielle bryllupsbilder?

Har dere vurdert å ta bryllups-portrettene på en annen dato enn selve dagen? Dette kan være en fin måte å få fantastiske bryllupsbilder på. Og til og med til lavere pris.

Dette gir nemlig noen store fordeler hvis bryllupsportrettene er viktige for dere! Dere vil ved ett slikt valg ha mulighet til å velge vær, tidspunkt, og sted på en helt annen måte enn faste bryllupsdager. Ved ett slikt valg kan vi avtale sted og klokkeslett, og flytte fotoshooten etter værmelding. Hvor flotte ville dere ikke sett ut på bryllupsbilder i solnedgang på favorittstedet deres?

Ett valg som vil bli mer populært

For en del år siden var det helt vanlig å ta bryllupsbildene i fotostudio. Ser dere på foreldres bryllupsbilder er det stor sjanse for at disse er tatt av fotograf i ett studio.

Jeg kan godt forstå at brudepar ønsker seg bryllupsportretter tatt utendørs, det er slik de fleste vil ha det i dag. Men hvorfor må portrettene tas på bryllupsdagen? Fordelene med å ta bildene på en annen dag er så mange at jeg er helt overbevist om at dette vil bli et mer populært, og vanlig valg fremover.

Tenk bare på hvor mange bryllup som har kort tid mellom vielse og mottagelse på feststed. Det er i denne tiden de aller fleste tar bryllupsbildene sine. Det er ofte så knapp tid at bryllupsbildene lider av det. I tillegg er man prisgitt lyset akkurat på den tiden av dagen, og været må man også ta som det er. Ingen av disse temaene gjelder for de som velger en annen dag til bryllupsportretter.

Bryllupsbilde i solnedgang i Oslofjorden

Noen tanker rundt lys og tidspunkt for fotografering

På hvilket tidspunkt er bildet over fotografert? Det er ved solnedgang, selvfølgelig. Dette er ett bilde som ikke ville vært mulig å ta klokka to på formiddagen. Bildet er riktignok fotografert på bryllupsdagen, men paret var heldig med vær. I tillegg var beliggenheten optimal på en øy, og vi hadde mulighet til å ta dette bildet raskt under middagen.

Jeg måtte spørre toastmaster pent om 10 minutters pause under talene når jeg så de flotte fargene ute. Forutsetningene var på plass for at dette ble mulig, og slik er det ikke alltid.

Hva hvis dere selv bestemmer klokkeslett, sted, og vi flytter dag for fotoshoot etter værmelding?

Ja, da kan vi ta slike bilder omtrent på bestilling. Dette er grunnen til at jeg tror dette vil bli en mer populær form for fotografering av bryllupsportrett etterhvert. Fordelene er så mange!

Hvis dere er enige med meg, snakk sammen om dette kunne være ett valg også for dere. Jeg hører gjerne fra dere hvis dere er interessert.

Pris på fotopakker som vil gi dere fotoshooten + alle bildene levert ferdig redigert, m.m, kan dere lese mer om i fotopakke 5: BryllupsfotografKontaktskjema

Ring 90 50 50 01 eller fyll ut skjemaet her, du får raskt svar* På alle bilder tatt i bryllup følger filene i høyoppløst format med uten ekstra vederlag. Ingen overraskelser!

* Betaling forfaller i to deler (25% + 75%). Når bryllupsdatoen bookes sendes det ut en faktura på 25% av totalbeløpet. Dette låser kalenderen til dere denne datoen. Sluttfakturaen på 75% av beløpet forfaller rett i forkant av bryllupet. Fakturaen som sendes ut ved booking på 25% er ikke refunderbar ved kansellering av bryllup eller andre årsaker da nye kunder blir avvist på deres dato.

* Som bryllupsfotograf er bildene jeg tar min beste markedsføring, flotte bilder tatt av bryllupspar kan bli brukt på fotografens hjemmesider og markedsføring om ikke annet er avtalt.


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024