Home »
Til bryllupsparet

Til bryllupsparet

Bryllupsbilder med følelser

Hei kommende bryllupspar

På denne siden som nå er under utvikling vil jeg lage en stor oversikt over tips, og andre ting som vil være verdifull informasjon for dere rundt bryllupet deres. Når denne delen av hjemmesiden er ferdig vil den inneholde informasjon om mange områder også utenfor selve fotograferingen.

Det vil være en oversikt over gode steder å holde bryllup, veteranbil-leie og mye mer rundt selve bryllupet deres. Noe vil selvfølgelig også gå på fotografering, men ønsket for denne delen av hjemmesiden er å gi dere ett samlet sted med nyttig informasjon, og være ett sted for inspirasjon.

Siden vil være under kontinuerlig oppdatering, det kan være en god ide å bookmerke den i favoritter. Beklager det foreløpig tynne innholdet (pr 23/2-2022)

Ønsker dere bryllupsbilder i solnedgang eller med spesiell stemning?

Her kan dere lese om gode grunner til å velge å ta bryllupsportretter på en annen dag enn bryllupsdagen deres: Ønsker dere noe helt spesielt?

Bryllupsfotograf i Bodø og hele NorgeKontaktskjema

Kontaktskjemaet er den beste måten for henvendelser. Der svarer jeg så raskt jeg har ledig tid og tilgang til kalender.


* På alle bilder tatt i bryllup følger filene i høyoppløst format med uten ekstra vederlag. Ingen overraskelser!

* Betaling forfaller i to deler (25% + 75%). Når bryllupsdatoen bookes sendes det ut en faktura på 25% av totalbeløpet. Dette låser kalenderen til dere denne datoen. Sluttfakturaen på 75% av beløpet forfaller rett i forkant av bryllupet. Fakturaen som sendes ut ved booking på 25% er ikke refunderbar ved kansellering av bryllup eller andre årsaker da nye kunder blir avvist på deres dato.

* Som bryllupsfotograf er bildene jeg tar min beste markedsføring, flotte bilder tatt av bryllupspar kan bli brukt på fotografens hjemmesider og markedsføring om ikke annet er avtalt.Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024