Home »
Priser »
Vanlig stilte spørsmål - FAQ

Vanlige stilte spørsmål - FAQ

Her finner du vanlige stilte spørsmål. Her finner du svar på de vanlige spørsmål rundt studiofotografering.

Her finner du priser, tilgjengelighet og online booking: BOOKING STUDIO

Hvor mange visningsbilder blir det etter fotograferingen?

Dette varierer noe, jeg prøver å holde det til rundt 30-60 bilder i visningsalbumet. Det blir tatt flere bilder enn dette under fotograferingen men erfaringsmessig blir det for mye å gå igjennom med mer enn dette etter fotografering. Det blir rett og slett for vanskelig å velge ut bilder!

Hvor finner jeg priser studiofotografering?

Her finner du priser, tilgjengelighet og online booking: BOOKING STUDIO


Hvor finner jeg kontaktinformasjon til deg?

Du se info her.


Hva bør vi ha med til fotograferingen?

Matchende klær, rekvisitter, flere skift, og godt humør.

Er det noen skjulte kostnader?

Nei! Her er det veldig oversiktlige priser. Summen du betaler for selve fotopakken studio er eneste faste kostnad og blir fakturert ved booking. Ekstra bilder kjøpt i etterkant kommer i tillegg, men prislisten er oversiktlig.

Ved all utendørs fotografering følger bildene med i prisen, ingen kjøp nødvendig i etterkant.

Er det noen kjøpeplikt etter fotografering?

Det er ingen kjøpeplikt på produkter eller bildefiler etter studiofotografering. Du betaler for grunnpakken, valg av eventuelle ekstra kjøp av bilder velger du selv.

Ved all utendørs fotografering følger bildene med i prisen, ingen kjøp nødvendig i etterkant.

Er det mulig å få med alle bildene fra visningsalbumet?

Nei, jeg ønsker å holde en profesjonell kvalitet på bildene som går ut av studioet, og dette krever at hvert bilde blir etterbehandlet og retusjert på en ordentlig måte. Dette er tidkrevende arbeid som gjøres på bildene du velger. Det er bedre med noen få men skikkelig gjennomførte bilder som kan pryde veggen i hjemmet ditt, enn mange uferdige bildefiler.

Er det mulig å bestille gavekort til fotografering?

Ja, det er helt problemfritt. Du kan kjøpe gavekort på sum tilsvarende en av fotopakkene, eller gi en delsum som de legger til resten av selv.

Generell informasjon om studiofotografering


Har du spørsmål?


* Betaling for fotopakken blir fakturert ved bestilling av time. Bestilling av ekstra bilder utover inkludert innhold gjøres i visningsalbumet i etterkant.

* Som fotograf er bildene jeg tar min beste markedsføring. Bilder kan sporadisk bli brukt på fotografens hjemmesider og markedsføring om ikke annet er avtalt.


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024