Home »
Tilbud

Tilbud bryllupsfotografering

Bryllupsfotograf i Drammen og Østlandet

Kampanjen gjelder begrenset tid. Varighet på tilbudene er avhengig av dekningsgrad, her lønner det seg å være tidlig ute!

Tilbud fredager nå

25% Rabatt fredager

Tilbudet gjelder bryllup fotopakke 1, 2, 3 og 4.

Tilbud lørdager utenfor høysesong

20% Rabatt lørdager 1. November– 14. April

Lørdagstilbud bryllupsfotografering vinter & vår. Tilbudet er tidsbegrenset etter dekningsgrad. Tilbudet gjelder bryllup fotopakke 1, 2, 3 og 4.Hvorfor er det tilbud på noen spesielle dager?

Fredager er mindre etterspurt enn lørdager, og det vil være mulig å få rabatt på disse dagene i perioder. Utenfor høysesong er det mindre arbeidsbelastning slik at disse dagene vil også kunne ha tilbudspris i perioder.

Lørdager i høysesong har aldri rabatter. Prislisten gjelder alltid for hver pakke i den hektiske tiden. Det vil være mulig å velge mellom pakke 1-4. Det gjøres ikke oppdrag av kortere varighet enn pakke 4 på disse lørdagene. (Høysesong er 15. April - 31. Oktober).

På de mest populære lørdagene må jeg ofte skuffe kunder 10-15 ganger etter første kunde har booket den aktuelle dagen.


Les mer om bryllupsfotografering og finn priser her


Hva hvis bryllupsdatoen deres allerede er opptatt?

Har dere vurdert å ta bryllups-portrettene på en annen dato en selve dagen? Dette kan være en fin måte å få fantastiske bryllupsbilder på, og til og med til lavere pris.

Dette gir dere noen store fordeler hvis kvaliteten på bryllups-portrettene er det viktigste! Dere vil ved ett slikt valg ha mulighet til å velge vær, tidspunkt og sted på en helt annen måte enn å ha en fast bryllupsdag. Ved ett slikt valg kan vi avtale sted og klokkeslett, og flytte fotoshooten etter værmelding. Hvor flott ville det ikke vært med bryllupsbilder i solnedgang på favorittstedet deres?

Hvis dette kan være ett alternativ les mer her: Bryllupsdagen opptatt?Sjekk om bryllupsdagen din er ledig her

Kontaktskjemaet er den beste måten for henvendelser. Der svarer jeg så raskt jeg har ledig tid og tilgang til kalender.* På alle bilder tatt i bryllup følger filene i høyoppløst format med uten ekstra vederlag. Ingen overraskelser!

* Betaling forfaller i to deler (25% + 75%). Når bryllupsdatoen bookes sendes det ut en faktura på 25% av totalbeløpet. Dette låser kalenderen til dere denne datoen. Sluttfakturaen på 75% av beløpet forfaller rett i forkant av bryllupet. Fakturaen som sendes ut ved booking på 25% er ikke refunderbar ved kansellering av bryllup eller andre årsaker da nye kunder blir avvist på deres dato.

* Som bryllupsfotograf er bildene jeg tar min beste markedsføring, flotte bilder tatt av bryllupspar kan bli brukt på fotografens hjemmesider og markedsføring om ikke annet er avtalt.


Fotograf Jørn Beheim, Gamle Kongevei 20 B, 3074 Sande i Vestfold, Telefon 90505001, jorn@jornbeheim.no, Copyright @ 2024